Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mještani Bukovja:

Zašto ogradu dižu ovdje gdje nije bilo izbjeglica?

Slovenian soldiers set up barbed wire barriers in the village Gibina, Slovenia, November 11, 2015. Trucks carrying wire fencing arrived in the Slovenian village of Gibina close to the border with Croatia early on Wednesday, a day after the government said
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
11.11.2015.
u 19:59

Obitelj Jaklin iz hrvatskog Bukovja danas je sa strepnjom pratila kako 800 metara od njihove kuće slovenska vojska postavlja žicu

Obitelj Jaklin iz hrvatskog Bukovja danas je sa strepnjom pratila kako 800 metara od njihove kuće slovenska vojska postavlja žicu.

– Ne znam zašto baš tu kad ovdje nije bilo izbjeglica – čude se.

S balkona svoje kuće u Banfiju kod Štrigove prema slovenskom Prekmurju gleda Hrvat Dragutin Kunčić. Događaji u vezi sa zatvaranjem zelene granice posebno ga zanimaju jer granična crta prolazi kroz dvorište njegove obiteljske kuće! Boji li se da će Slovenci žicu dopremiti i tu do njih?

– Ne vjerujem. Problem s izbjeglicama treba rješavati u Grčkoj i Turskoj, a ne tu kod nas. Kad jednom izbjeglice dođu u Hrvatsku, nema druge nego im omogućiti put dalje do Slovenije, Austrije i Njemačke – kaže Kunčić.

>> Slovenci pri dizanju ograde ušli u hrvatski teritorij. Naša se policija povlači s granice, do jutra moraju maknuti ogradu

Komentara 17

Avatar juricamesko
juricamesko
20:57 11.11.2015.

moj sused Slovenci su se na svojoj koži naučili da ne mogu računati ni na kakav pošten dogovor sa Ostojom Rankovićem i Zoranom Milanovićem pa za svaki slučaj stavljaju žicu i tamo gdje emigranata nije do sada bilo.kako vrag nikada ne spava a ova dvojica šaraju nije baš slovencima zamjeriti ma koliko se to nama ne sviđalo.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
20:59 11.11.2015.

Pa bas zato da tako i ostane.... Bez izbjeglica... Koje debilno pitanje

SI
Sirus
22:17 11.11.2015.

Zbog mogučnosti šaranja, zato...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije