Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobičan problem

Zaspala na letu, no stjuardesa ju je probudila zbog boje odjeće: 'Bolje da to više ne nosim'

Avion ilustracija
Soeren Stache/DPA/PIXSELL/Ilustracija
04.12.2022.
u 18:30

"Netko je imao medicinski problem na mom letu i stjuardesa me probudila jer su pretpostavili da nosim uniformu medicinske sestre", navela je na TikTok-u korisnica Emma

Htjela je da joj na letu bude udobno pa je Emma odjenula ležerni blijedoplavi komplet, no upravo ju je zbog izbora te kombinacije stjuardesa probudila. Što se točno dogodilo, Emma je pojasnila na društvenoj mreži TikTok.

"Netko je imao medicinski problem na mom letu i stjuardesa me probudila jer su pretpostavili da nosim uniformu medicinske sestre", navela je.

@emmajrenner I think it's about time to change my plane fit @mycostco #ootd #flight #airplane #groutfit #airport #fitcheck ♬ original sound - EJ Renner

Potom je, dodaje, morala pojasniti da nema medicinsko iskustvo. Ustvrdila je i da je najbolje da sada promijeni odjeću koju nosi kada putuje zrakoplovom. 

Mnoge je korisnike TikToka njezina priča nasmijala, a u nekim od komentara stoji: "Koja bi medicinska sestra nosila uniformu na letu", "Trebala si reći: 'Nije mi radno vrijeme'", "I ja imam te hlače i netko mi je rekao da tako izgledaju". 

 

Komentara 7

TO
TORQUEMADA
08:24 05.12.2022.

Uvjerljivo najuzbudljivija vijest ikad na ovom portalu!

Avatar Bill Carson
Bill Carson
19:52 04.12.2022.

Ona je glavni lik svojeg života, a što se tamo neki sporedni lik bori za život, e to je nebitno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije