Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokazali zube

Zaposlenici BBC-a u štrajku jer ne žele u mirovinu tek sa 65 godina

BBC
05.11.2010.
u 11:37

Većina informativnih emisija BBC-a bit će otkazana, a informativni program, koji se emitira 24 sata dnevno, objavljivat će vijesti samo povremeno

Tisuće novinara britanskog BBC-a počelo je u petak u ponoć 48-satni štrajk jer se protive reformi mirovinskih sustava prema kojoj bi trebali raditi do 65. umjesto 60. godine.  Štrajk koji je pokrenulo oko 4000 članova nacionalnog sindikata novinara (NUJ) počeo je točno u ponoć i već je prouzročio velike poremećaje u programu jer neke vrlo gledane radijske ili televizijske emisije nisu emitirane ili su skraćene.

Većina informativnih emisija BBC-a bit će otkazana, a informativni program, koji se emitira 24 sata dnevno, objavljivat će vijesti samo povremeno. Ako se ne ispune njihovi zahtjevi, djelatnici BBC-a za dva će tjedna ponovno organizirati dvodnevni štrajk. 

Ključne riječi

Komentara 1

LA
las001vegas999
11:45 05.11.2010.

heheheehehehe pa i ne morajus a 65 u penziju, nek hrmbaju dok ne krepaju heheheheehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije