Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA OZLIJEĐENIH

VIDEO Drama u Krapini: Zapalio se autobus koji je na izlet prevozio djecu

Požar busa u Krapini
Foto: Zagorje International
1/2
23.05.2024.
u 13:00

Zapovjednik Vatrogasne zajednice Grada Krapine Danijel Pelin objasnio je da se djeca u tom trenutku nisu nalazila u autobusu.

Autobus koji je prevozio djecu iz Pule zapalio se na parkiralištu Muzeja krapinskih neandertalaca. Požar je bio brzo ugašen iako su se prethodno mogle čuti dvije manje eksplozije, piše Zagorje International. Na intervenciju su stigla 4 vatrogasna vozila i 10 vatrogasaca.

Naime, autobus je prevozio djecu na dvodnevnom izletu u Hrvatsko zagorje. Zapovjednik Vatrogasne zajednice Grada Krapine, Danijel Pelin, objasnio je kako se djeca u tom trenutku nisu nalazila u autobusu.

"Bili su u Muzeju Hušnjakovo. Djeca su iz Pule i organizira se njihov daljnji prijevoz. Nema ozlijeđenih, sve je u redu" rekao je zapovjednik.

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO Prometna nesreća u Kobiljaku kod Sesveta, više ljudi ozlijeđeno

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar spica10
spica10
14:01 23.05.2024.

Sigurnost putnika im 38. prioritet na listi....

CH
chemica
14:21 23.05.2024.

A taman naučili da moraju malo bolje pričvrstiti šarafe da im svako malo ne otpadaju kotači s autobusa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije