Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
150 sati rada za opće dobro

Zajedno proveli noć, a žena potom smislila plan kakao da ga zadrži. Sada je kažnjena

Ljubav - ilustracija
Pixabay
25.02.2021.
u 11:18

Na sudu je tvrdila da je ostala u drugom stanju ali je u ranoj trudnoći spontano pobacila

Žena u Škotskoj koja je izmislila lažnu trudnoću kako bi mjesecima zadržala partnera kažnjena je sa 150 sati rada za opće dobro, objavio je u srijedu sud u gradu Perthu. Ta 36-godišnjakinja provela je noć s muškarcem kojeg je srela uz pomoć aplikacije za traženje partnera u lipnju 2019.

Ubrzo nako toga javila mu je da je trudna i da želi zadržati dijete. Gotovo devet mjeseci lagala mu je, a njegovoj majci poslala je čak i ultrazvučnu sliku djeteta.

Nakon što ju je u navodno osmom mjsecu trudnoće vidio, bez trudničkog trbuha, brat oca izmišljenog djeteta kupila je lažni trbuh.

Na sudu je tvrdila da je ostala u drugom stanju ali je u ranoj trudnoći spontano pobacila. Laganje o trudnoći objasnila je željom da se osveti muškarcu zbog toga što nije htio održavati vezu s njom.

Ključne riječi

Komentara 1

RE
reborn
16:49 26.02.2021.

Gestacijska manipulacija. Sada će udruge za rodnu ravnopravnost graknuti na nju jer je zloupotrebila poziciju moći i manipulirala nesretnog i neinformiranog muškarca... Ili možda ipak neće?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije