Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodna situacija

Zagrepčanin se šokirao: 'Vidim kako mi ključem grebe auto. Pitao sam ga što radi'

Marko Vrdoljak/Facebook
28.07.2022.
u 20:50

On sprema ključ u džep, nasmije se i kaže mi u oči: "Ne znam o čemu pričate." Hodam za njim i zovem policiju... ispričao je Marko.

Fotograf Marko iz Zagreba na svom Facebook profilu ispričao je neugodnu situaciju koju je doživio kad je uhvatio muškarca koji mu je ključem izgrebao automobil. Šteta je to s kojom se mnogi suoče tijekom 'vozačke karijere' no s tom razlikom da ne uspiju doznati tko je počinitelj... 

- Tržnica Špansko danas. Parkiram auto, prazan parking, odem nešto kupiti, zaboravim novčanik i okrećem se minutu nakon što sam izašao iz auta. Idem prema autu i vidim čovjeka kako mi duboko ključem grebe auto. Pitam ga što to radi? On sprema ključ u džep, nasmije se i kaže mi u oči: "Ne znam o čemu pričate." Hodam za njim i zovem policiju. On sjeda u kafić 50 metara od mog auta i smije se. Čekam. On naručuje pivu. Dolazi policija. Radi zapisnik.

On u jednom trenu odlazi u wc, valjda se sjetio oprati ključ i ruku od mog laka. On gleda u mene i policiju i kaže da nema nikakve veze s događajem. Sutra idem na policiju i pokrećem postupak. Auto mi je kasko osiguran i to me neće koštati ništa no da je mamin, da je tvoj, da je nečiji bez kaska, koštalo bi do 10.000 kuna - prepričava Marko Vrdoljak.

U nastavku objave pojašnjava da počinitelja nikad u životu nije vidio te zaključuje:

- Zlo je jednostavno u čovjeku i iz čista mira u nekome trenu može se manifestirati u nasumičnoj situaciji. Bio sam ljut, onda zbunjen, onda tužan. Kako biste vi reagirali na sve ovo? Ja upravo razmišljam o predivnoj fotografiji koju ću snimiti ovo ljeto - zaključuje Marko.

Komentara 34

KI
kiselovrhnje
21:18 28.07.2022.

Nije lako sa psihickim bolesnicima, par polomljenih prstiju bi trebalo pokriti stetu

Avatar Payback
Payback
20:58 28.07.2022.

takve se zgrabi fino za ruku i ne dati da ode u wc...drzati , makar ga povaliti na zemlju...uhvatiti za uho...

DO
doberdedec
21:42 28.07.2022.

Čitam komentare, i mislim si, ni ja nebi drukčije postupio od svih vas, E tu je problem, ako prvi napadneš počinitelja, on će te tužiti, i eto ti vraga, gore prođeš od počinitelja koji je uništio tvoje vlasništvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije