Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SDP-u prijeti fijasko'

Zagrebački HDZ o Klisoviću: 'Još jednom je pokazao neznanje o dužnosti za koju se natječe'

Kandidat SDP-a za zagrebačkog gradonačelnika Joško Klisović dao izjavu za medije
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
20.04.2021.
u 19:33

Klisović na besraman način pokušava iskoristiti cijepljenje građana za političku promociju, poručuju

Zagrebački HDZ na svom je Facebook profilu prozvao Joška Klisovića, kandidata SDP-a za gradonačelnika Zagreba, poručivši kako ne poznaje dužnost za koju se natječe. Ustvrdili su kako SDP-u u Zagrebu slijedi fijasko te kako Klisović pokušava iskoristiti cijepljenje za političku promociju. 

Objavu prenosimo u cijelosti:

- Potresen lošim rezultatima anketa, Klisović još jednom pokazao neznanje o dužnosti za koju se natječe!

Današnjom izjavom da su za propuste pri javnom cijepljenju na Zagrebačkom velesajmu odgovorni PVRH Andrej Plenković i ministar Vili Beroš oktroirani SDP-ov kandidat i Milanovićev kum Joško Klisović pokazao je još jedanput zabrinjavajuću razinu nepoznavanja funkcioniranja Grada Zagreba te ovlasti službi za čije upravljanje pretendira preuzeti odgovornost.

Osim toga, u maniri svojih kolega Peđe Grbina i njegovog prethodnika Davora Bernardića nastavlja ,,konstruktivno'' minirati borbu protiv koronavirusa, što je dosljedna „politika“ SDP-a od prvog dana proglašenja epidemije - a koja im je već pomogla da izgube s 25 razlike na izborima 2020.

Potresen rezultatima anketa, po kojima SDP ne uspijeva dosegnuti ni 20% otkad ga je preuzeo kurir Grbin, a u Zagrebu im prijeti fijasko, g. Klisović na besraman način pokušava iskoristiti cijepljenje građana za političku promociju.

Cijepljenje na ZV-u organizirao je Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ u suradnji s Gradskim uredom za zdravstvo Grada Zagreba, o čemu su se njihovi predstavnici tijekom dana i očitovali javno. Ujedno je Ministarstvo zdravstva apeliralo te zatražilo organiziranje javnog cijepljenja u Zagrebu na više lokacija kako bi se izbjeglo stvaranje gužvi, a HZJZ - Hrvatski zavod za javno zdravstvo je to već i počeo provoditi u praksi.

Podsjetit ćemo g. Klisovića: Da, predsjednik Vlade RH odgovoran je za to što je Hrvatska nakon brojnih razgovora na europskoj razini osigurala dodatnih 747.000 doza cjepiva Pfizer-BioNTech. Ujedno će slijedom obavljenih konzultacija o distribuciji dodatnih 50 milijuna doza Pfizerova cjepiva, koje će stići u 2. tromjesečju u EU, Hrvatskoj pripasti još 447.000 doza tog cjepiva.

Time je u okolnostima kašnjenja u isporuci drugih cjepiva za hrvatske građane osigurano dodatnih 1.2 milijuna doza Pfizer-BioNTech. Vlada je na taj način stvorila pretpostavke da se uz korištenje svih odobrenih cjepiva do 30. lipnja procijepi više od 50% odrasle populacije u Hrvatskoj, za što je potreban sinergijski rad ne samo Ministarstva zdravstva, već i svih županija, županijskih zavoda za javno zdravstvo, liječnika i drugih dionika - poručuju iz zagrebačkog HDZ-a. 

Potresen lošim rezultatima anketa, Klisović još jednom pokazao neznanje o dužnosti za koju se natječe! Današnjom...

Objavljuje HDZ ZagrebUtorak, 20. travnja 2021.

Komentara 20

VO
vonstauffenberg
20:02 20.04.2021.

Jaran Filipović i njihov HDZ će u Zagrebu dobiti glasova jedino u Kozari Boku. Bolje da ćkome.

DU
Deleted user
19:11 21.04.2021.

Davoru Filipovicu se ne vjeruje. Uz pomoc bosanskog HDZa dobio diplomu Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i uz istu pomoc polozaj na istom fakultetu. Glumi “ekonomskog znanstvenika”, za istinu to mu je paravan za policku karijeru? Rosen je u BiH, too znaci da je u Hrvatskoj strani gradanin .Koristi bosanski HDZ da dode do polozaja gradonacelnika i dalje do predsjednika HDZa, polozaja Premijera ili Predsjednika Hrvatske Vlade? HDZ je stranka koja gubi znacenje u Hrvatskoj zato im je jedina infuzija BiH, pa i srpska manjina kada zatreba. Takvim putem i ljudima Hrvatska nema buducnost. Ako se tako nastavi korupcija sudsva i privrede bit ce jos vise pojacana i Hrvatska ce gubiti sansu u danasnjem svijetu

DU
Deleted user
23:17 21.04.2021.

I ja sam naručio mladu koku još 1997. Čekam...:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije