Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb

Zbog divljanja policija privela 57 navijača Budućnosti

Foto: Stela Lechpammer
26.03.2018.
u 11:53

Navijače košarkaškog kluba Budućnost iz Podgorice policija je privela na Trgu bana Jelačića poslije 14 sati nakon što joj je prijavljeno narušavanje javnog reda

Od 57 gostujućih navijača koje je zbog narušavanja javnog reda privela u nedjelju zagrebačka policija, 12 ih je uz optužni prijedlog odvedeno na Prekršajni sud, dok ih je za 45 izdan prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Navijače košarkaškog kluba Budućnost iz Podgorice policija je privela na Trgu bana Jelačića poslije 14 sati nakon što joj je prijavljeno narušavanje javnog reda. Prema pisanju portala, gostujući navijači uoči utakmice podgoričke Budućnosti i zagrebačke Cedevite, uz vikanje, po središtu grada razbijali su kontejnere i boce. Policija je objavila u ponedjeljak da su navijači tijekom policijskog postupanja odbacili predmete pogodne za napad te da su policajci nad njima zbog svladavanja otpora uporabili raspršivač s nadražujućom tvari, tjelesnu snagu i palicu.

Na Prekršajni sud, uz optužni prijedlog, odvedeno je 12 navijača koji su pružali otpor, dok je ostalima izdan prekršajni nalog, među kojima je i pet naloga za prekršaj Zakona o strancima.

U galeriji pogledajte nerede koje su stvorili gostujući navijači:

1/22

Komentara 14

Avatar rubinet
rubinet
14:32 26.03.2018.

promislite vi samo: dođu u tuđu zemlju, i to ne u bilo koju nego u žrtvu njihovog neprijateljstva,krađe i ubijanja 1991. i 1992...i tako se ponašaju...a što radi naše sudstvo? prekršajne prijave???..policija je uredovala dobro.. primitivci ostaju primitivci

SX
sudbina x
12:19 26.03.2018.

Kako je krdo četničke stoke mirno kad samo vide hrvatske specijalce...

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
12:20 26.03.2018.

iz vikanje:Ovo je Srbija!imali su sreće kaj je odmah došla policija,inače bi visili umjesto zastava na trgu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije