Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neredi

Razbijali po središtu Zagreba: Specijalci priveli veliku skupinu huligana

Razbijali po gradu
Foto: Filip Kos/PIXSELL
1/10
25.03.2018.
u 16:23

Još uvijek nije jasno koji su motivi ovog nereda

Zagrebačka policija je na Trgu bana Jelačića privela više desetaka osoba zbog narušavanja javnog reda i mira, a pojedini mediji navode kako je riječ o navijačima Košarkaškog kluba "Budućnost" iz Podgorice koja večeras u Zagrebu igra polufinalnu utakmicu sa zagrebačkom "Cedevitom".

Nešto iza 14 sati zagrebačka policija zaprimila je dojavu da se narušava javni red i mir na području Trga banja Jelačića na kojem je zatekla nekoliko desetaka osoba koje se s time dovode u vezu i u tijeku je njihovo dovođenje u službene prostorije policije radi utvrđivanja činjeničnog stanja, rečeno je Hini u PUZ-u.

Nakon toga znat će se više pojedinosti, pa tako i je li riječ, kako navode pojedini mediji, o navijačima Košarkaškog kluba "Budućnost" iz Podgorice koja u Zagrebu s "Cedevitom" igra drugu utakmicu polufinala doigravanja regionalne košarkaške ABA lige.

Prema navodima na portalima, navijači su uz vikanje, po središtu grada razbijali kontejnere i boce.

Razbijali po gradu
1/22

Komentara 221

Avatar Vukomerec
Vukomerec
16:09 25.03.2018.

Svim drugim medijima su motivi jasni: četnikovanje. Samo VL-u nisu.

Avatar navijač
navijač
15:19 25.03.2018.

Eto vam regionalna liga, pošaljite ih natrag od kuda su došli skupa sa njihovim istomišljenicima.

DU
Deleted user
16:00 25.03.2018.

Zasto u naslovu niste naveli o cijim huliganima je rijec?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije