Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZOVU GA NOVIM NOSTRADAMUSOM

Zabrinjavajuće predviđanje: 'Taj dan ima najveći planetarni stimulans kad bi mogao započeti novi svjetski rat'

nuklearna bomba
Foto: Pixabay
1/2
25.05.2024.
u 07:40

Kumar tvrdi da je smrt iranskog predsjednika Ebrahima Raisija dokaz da će se njegova predviđanja ispuniti

"Novi Nostradamus" Kushal Kumar, tvrdi da zna točan datum početka Trećeg svjetskog rata, nakon što je već predviđao eskalacije između nekoliko nacija, poput Izraela i Hamasa, obje Koreje, Kine i Tajvana te Rusije i NATO-a.  Iako neki tvrde da su ti konflikti bili očiti, Kumar je za to upotrijebio vedsku astrološku kartu, koja je bazirana na hinduističkoj kulturi i trebala bi biti "karta naše karme", a slaže se koristeći raspored planeta i zvijezda.

Sada ju je Kumar iskoristio za predviđanje Trećeg svjetskog rata - a prema njemu, to je već za koji tjedan. "Predviđalo se da će 2024. godina biti vrlo zabrinjavajuća u odnosu na ratne uvjete u žarišnim točkama diljem svijeta, posebno oko 8. svibnja - naznačeno je da će nositi najveću eskalaciju na ratnim frontama kao što su Koreja, Kina i Tajvan, Bliski istok uključujući Izrael i druge zemlje, Ukrajina i Rusija i bijes NATO pakta bi mogao doći do izražaja", tvrdi Kumar. 

"Također se primjećuju neke indikacije da čelnici u tim regijama imaju ozbiljne zdravstvene probleme ili podnose ostavku. Nadalje, sektor zrakoplovstva i turizam bi mogli biti teško pogođeni, a oglašeno je i upozorenje protiv zavjere ili mogućih prevara", dodaje. Kumar tvrdi da je smrt iranskog predsjednika Ebrahima Raisija dokaz da će se njegova predviđanja ispuniti.

VEZANI ČLANCI:

"18. lipnja ima najveći planetarni stimulans kao dan kad će započeti 3. svjetski rat. Druge opcije su 10. lipnja i 29. svibnja", navodi, ali tvrdi da ne zna tko će iz rata izaći kao pobjednik. Korisnici društvenih mreža se šale u komentarima sa šaljivim pitanjima. "Možeš meni javiti tko će osvojiti Ligu prvaka? Treba mi love da se pripremim za smak svijeta", šale se ljudi na društvenim mrežama.

GALERIJA Veliki ispraćaj predsjednika Raisija, ožalošćeni Iranci preplavili ulice Teherana


nuklearna bomba
1/12

Komentara 5

IV
ivica.vranjic
22:48 26.05.2024.

Čim apsolviramo Drugi svjetski rat upisujemo Treći....

LU
luftbrenzzer
13:27 25.05.2024.

Izgleda da je došlo vrijeme za veliki reset. Ne samo da se vlike sile enormno naoružavaju prijeteći svjetskom miru, već se i male beznačajne podrepušne ztemljice guraju u ratne sukobe kao košulja u stražnji procjep. Zato bi možda bilo dobro da svijet temeljito prodrma 4 jahača apokalipse jer bi se tada valjda prizvali pamet kao što se redovito javlja nakon svjetskih ratova. Ljudski rod je naopako sklepan jer stalno žeđa za krvlju što prije navodi na pakleno stvaralaštvo nečastivog , nego na Božje djelo.

JI
Jingo
12:02 25.05.2024.

Pogledao sam stranicu s tim člankom. Nije 29. svibanj već 29. lipanj. Dakle, predviđanje se odnosi na datume u lipnju: 10., 18., 29.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije