Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDJELA SU I DJECA

Vučić zanijemio na pitanje novinara: 'Biste li ponovno na televiziji pokazivali slike ubijenih?'

Predsjednik Srbije Vučić se obratio javnosti nakon stravičnog masakra, dječak smješten na psihijatriju, a otac je uhićen
Foto: Milos Tesic
1/3
04.05.2023.
u 22:55

Nitko ga nije prekinuo, muk je trajao desetak sekundi prije nego je Vučić zaustio odgovor

Na izvanrednoj konferenciji koju je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić održao jučer povodom masovnog ubojstva koje je 13-godišnji učenik počinio u osnovnoj školi koju je pohađao, novinar Željko Veljković postavio mu je pitanje koje ga je vidno 'zaledilo'.

- Kažete da djeca ne gledaju televiziju. Biste li vi sada nešto drugačije napravili? Vi ste toj djeci pokazivali fotografije ubijenih ljudi, samljevenih ljudi i pričali o svemu tome. Mislite li da bi to moglo doprnijeti tome, biste li danas jednako postupili? - pitao je Veljković, novinar Nove.rs, misleći na incident iz 2021. godine.

Srpski je predsjednik nakon Veljkovićeva pitanja nelagodno dugo sjedio u tišini blago otvorenih usta i pogleda uperenog u pod pred sobom. Nitko ga nije prekinuo, muk je trajao desetak sekundi prije nego je Vučić zaustio odgovor.

- Nadao sam se da će biti malo pijeteta, da će postojati poštovanje prema žrtvama... Je li u toj školi sve napravljeno kako je potrebno? - zapitao je, pa ponovno stao na nekoliko sekundi.

- Ja ne vidim što je moglo drugačije. Što se tiče moje odgovornosti i prikazivanja fotografija, te fotografije su prikazane da se nikada takvo nešto ne bi ponovilo - odgovorio je naposlijetku.

Komentara 5

Avatar Lugarin50
Lugarin50
07:31 05.05.2023.

Nije zanijemio u Glini 1990.

Avatar Babakata
Babakata
04:22 05.05.2023.

I taj Vučić je fasciniran sa ubijanjem civila .Sjetimo se obilaska opkoljenog Sarajeva .

SA
sasha68
13:37 05.05.2023.

mozda i ne, ali ce zato i dalje puštat šešelja i ostale da pričaju o ratu i pune glavu mrznjom sljedecoj generaciji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije