Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zločini veljka belivuka

Vučić u prijenosu uživo pokazao fotografije masakriranih žrtava zloglasnog klana

Aleksandar Vučić
Foto: Screenshot/YouTube
1/3
06.03.2021.
u 22:19

Vučić je već prošli tjedna najavio da će javnosti pokazati neke od najstrašnijih dokaza protiv zločinačke skupine koju je vodio Belivuk

Predsjenik Srbije Aleksandar Vučić u prijenosu uživo pokazao je nakon sjednice Savjeta za nacionalnu sigurnost fotografije zločina za koje je osumnjičena kriminalna grupa na čelu sa Veljkom Belivukom zvanim Velja Nevolja.

Prethodno je rekao da je istraga proširena i za četvrto ubojstvo, a da se prikupljaju dokazi i za "peto, šesto i sedmo", a potom je pokazao fotografije na kojima se vide tijela ubijenih, a za čije je likvidacije osumnjičena Belivukova grupa. Na fotografijama su takođe prikazane i puške te drugo oružje, piše Blic

- Nismo donijeli odluku o objavljivanju snimki počinjenja zločina. Imamo slike i snimke na kojima su lica prepoznatljiva i to smo skrivali. Vidjet ćete dvije osobe likvidirane na brutalan i monstruozan način - rekao je prije pokazivanja fotografija.

Vučić je već prošli tjedna najavio da će javnosti pokazati neke od najstrašnijih dokaza protiv zločinačke skupine koju je vodio Belivuk. Rekao je da će javnost u Srbiji i Europi biti šokirana stravičnim zločinima ove uhićene kriminalne skupine koja posljednjih godina ulijeva strah na ulice Beograda.

Velja Nevolja i njegova "desna ruka" Marko Miljković Mare uhićeni su prije mjesec dana u velikoj zajedničkoj akciji policije i Sigurnosno-informativne agencije. U istom je danu uhićeno 20 pripadnika te kriminalne skupine, u trenutku kada su počeli paliti automobile korištene u počinjenju kaznenih djela. Policija je zaplijenila sva vozila, kao i njihove mobitele, te započela niz ispitivanja svih koji su na neki način povezani s njima.

Komentara 51

Avatar rubinet
rubinet
22:46 06.03.2021.

Dokad će admin dopuštati avatar s likom č.etnika i ćirilični nick ? U uvjeti korištenja - točka 15 lijepo piše : " nije dopušteno: pisanje drugim jezikom i pismom osim hrvatskog jezika i latiničnog pisma "

AS
Assay
22:45 06.03.2021.

neprimjerena i nepotrebna vijest za hrvatsku javnost.

DU
Deleted user
22:39 06.03.2021.

Živi dokaz koliko je srbijanski režim poremećen i koliko se Vučić boji.Onakve grozote pokazivat u izravnom prijenosu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije