Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mu ostao dužan

Vučić odgovorio Milanoviću: 'Ja ne prebrojavam krvna zrnca ljudima koji glasaju'

04.03.2020.
u 11:59

– Vodi se kampanja mržnje protiv mene i Srbije – rekao je Vučić

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić odgovorio je hrvatskom predsjedniku Zoranu Milanoviću na njegovu izjavu te je rekao da nije prebrojavao krvna zrnca onoga tko za njega glasa, ali da je siguran da je za njega glasao i veliki broj Hrvata.

– Za mene je glasalo jako mnogo pripadnika, članova srpske zajednice, ljudi, naših građana. To je očito, to vidim i to mi je drago, ali ne volim to puno isticati. I onda mogu pitati drugu stranu je li ikad neki Hrvat glasao za njega – rekao je Milanović u intervjuu za RTL. 

Vučić je u intervjuu za Pink TV rekao da ne prebrojava crvena krvna zrnca ljudima koji glasaju, ali da je siguran da je bilo Hrvata koji su mu dali svoj glas, javljaju srpski mediji.

– Siguran sam da je veliki broj Hrvata glasao za mene i SNS. U najvećim hrvatskim mjestima pobijedio je SNS i to na lokalnim izborima, gdje je hrvatska nacionalna lista išla protiv nas – rekao je Vučić.

Kako kaže, pitanje Milanovića pokazuje i kakva se kampanja vodi protiv njega i Srbije.

– Vodi se kampanja mržnje protiv mene i Srbije – rekao je Vučić.

Video: Inauguracija Zorana Milanovića

Komentara 12

FA
fajlpz
12:11 04.03.2020.

Vučič je teški paranoik protiv njega su svi koji ne misle ko on.Svi se urotili protiv jada zvanog Smrdija.

DU
Deleted user
13:17 04.03.2020.

Nije uvreda.Istina je.

DU
Deleted user
13:10 04.03.2020.

dugo je trebalo ovom paćeniku da se javi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije