Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o hrvatskim avionima

Vučić: Srbi ne trebaju brinuti, imat ćemo snažniju vojsku i biti svoj na svome

29.03.2018.
u 16:00

Rekao je i da je smiješno Srbiju uspoređivati s NATO-om koji je velik i moćan

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić danas je, komentirajući hrvatsku kupovinu izraelskih borbenih zrakoplova F-16, kazao da je Hrvatska članica NATO-a i da svatko ima pravo brinuti o sigurnosti.

"Nemamo ništa protiv toga, svatko brine o svojoj sigurnosti. Hrvatska je članica NATO-a", kazao je Vučić, piše Tanjug.

Rekao je i da je smiješno Srbiju uspoređivati s NATO-om koji je velik i moćan, ali da Srbija radije sama upravlja svojom zemljom.

"Mi smo mali, ali volimo slobodu više od svega, volimo sami upravljati svojoj zemljom i biti svoji na svome", dodao je Vučić.

Rekao je da se Srbija trudi imati snažniju vojsku nego prije, a da susjedima želi "dobru opremljenost i ništa više". Srbima je poručio da se ne trebaju brinuti te ponovio da će imati snažniju vojsku koja će im omogućiti da budu svoji na svome.

Pogledajte i koje će države imati ključnu ulogu ako počne 3. svj. rat:

1/12

Komentara 279

DU
Deleted user
16:18 29.03.2018.

Pa kad toljiko voljite biti svoji na svome... ki ste kljinac tražili u HR? I našli GA.

PU
paul-umpe
16:43 29.03.2018.

imali ste vi najvecu vojsku koja je zube polomila.

Avatar Musashi
Musashi
16:32 29.03.2018.

"Mi smo mali, ali volimo slobodu više od svega, volimo sami upravljati svojoj zemljom i biti svoji na svome", dodao je Vučić.“ Je, sa MMF-om na jednom ramenu, Putinom na drugom…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije