Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija iz Domovinskog pokreta

Vrkljan oštro po Milanoviću i Plenkoviću: Sve će od Hrvatske uzeti, a lojalni su državi dok su na vlasti

Zagreb: Andrej Plenković podnio Saboru izvješče o rezultatima hrvatskog presjedanja Vijećem EU
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
16.08.2020.
u 10:42

I dok traje lažni rat između Plenkovića i Milanovića, sad smo sigurni da se njih dvoje ne tuku oko istine, struke ili uređenja sustava. Ne, niti slučajno, oni se bore samo oko toga tko će biti gospodar prostora koji oni nevoljko izgovaraju kao hrvatska država., komentirao je Vrkljan

Milan Vrkljan, predsjednika Kluba zastupnika Domovinskog pokreta u Saboru komentirao je situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj.

Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti: 

"Predsjednik Milanović se ovih dana javlja s Hvara kao da je turističko-zdravstveni radnik. Podučio nas je i tome da s koronom trebamo naučiti živjeti. Tako nam otkriva da on podržava rad Stožera u svemu, samo ga malo smeta njegov pravni okvir. Prije mjesec dana ušao je, sad je postalo jasno, u dogovoreni sukob s premijerom Plenkovićem.

Na pragu smo nove idile Vlade i predsjednika; razlog da ne treba vjerovati niti Plenkoviću niti Milanoviću. Oni su iz iste političko-ideološke priče. Sve će od Hrvatske uzeti, a lojalni su državi dok su na vlasti. U isto vrijeme, svaki dan testom se potvrđuje sve više oboljelih ili, bolje reći, pozitivnih građana na koronu. Prekjučer je potvrđeno 200 novih slučajeva. Zanimljivo, Milanović misli i javno komunicira da ih dnevno ima preko tisuću. Nije se izjasnio kako on to zna i ima li on neki svoj stožer kome vjeruje.

Ako je to njegova osobna procjena, onda smo na početku priče. Vraćamo se nekoliko mjeseci unazad kad nam je Plenković kroz medijski diktat nametnuo da moramo vjerovati grupi ljudi okupljenoj pod ideološkom kapom HDZ-a. Nazvao ju je Stožer. Njihovi naputci teško su poharali hrvatsko gospodarstvo - još se ne nazire oporavak. Nakon te nametnute političko-ideološke tiranije pojavljuje se Milanović s mogućim svojim Stožerom. Ako ima Stožer, neka jasno kaže kad je osnovan, po kojim kriterijima, tko su članovi Stožera i koji mu je pravni okvir.

Ako Milanović nema Stožer, onda smo u velikom problemu. On je također ušao u područje struke, medicine, i po uzoru na svoju ideološku, komunističku tradiciju nastavlja mrcvariti hrvatski narod sa ekskluzivnim pravom na istinu. Čini mi se da Milanović između dva fina ručka s biranim jelima nije imao interesa čak niti za minimum funkcioniranja sustava. Nema on Stožer. On hoće da mi njemu vjerujemo, bez promišljanja, pitanja i pameti, iako iznosi misaone bedastoće nikad utemeljene na struci.

I dok traje lažni rat između Plenkovića i Milanovića, sad smo sigurni da se njih dvoje ne tuku oko istine, struke ili uređenja sustava. Ne, niti slučajno, oni se bore samo oko toga tko će biti gospodar prostora koji oni nevoljko izgovaraju kao hrvatska država. Svi mi ostali kao struka ili kao građani ne bismo trebali sudjelovati u tome kao navijači jedne od strana. To je ipak obračun na ljevici i nema puno povezanosti s potrebama hrvatskog naroda kao niti medicinske struke. Do tada nam ostaje da struka šuti, kao što je šutjela uvijek kad je na političkoj sceni sustav s ozbiljnim deficitima u demokraciji'', poručuje dr. Vrkljan.

Komentara 23

DU
Deleted user
11:27 16.08.2020.

Milane, i nos ide u brnjicu....

KL
Klarica
11:34 16.08.2020.

Gospodine Vrkljan da li je još tarifa za prijam preko reda u Bolnicu 1.000,00 EUR-a?

Avatar bimbopus
bimbopus
11:51 16.08.2020.

istrošenu kozu deru , zar nemaju pametnijih tema od tzv. prijateljstva izmedju predcjednika i premijera , društvo iz domovinskog postanite već jednom konstruktivni , dajte prijedloge kako da se riješe nadolazeći problemi , poteškoče , kako vratiti one koji sueškoče , kako vratiti one koji su otišli trbuhom za boljitkom , kako financijski još bolje stabilizirati domovinu , ma ima toga puno ali društvo nema znanja svoj uspjeh su gradili na tobožnoj suradnji sdp i hdz partijanera pa se u tome izgubili .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije