Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna nesreća

Mladić autocestom vozio s 2,44 promila u krvi

policija
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
07.06.2018.
u 15:25

Alkotestiranje je pokazalo da je mladić bio pod utjecajem alkohola od 2,44 promila, a uz sve to na vozilu su se nalazile nepripadajuće registracijske pločice

 

30-godišnji hrvatski državljanin jučer je pijan izazvao prometnu nesreću na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Bajakovo.

Srećom, u nesreći nije bilo žrtava. Policija je priopćila kako je 30-godišnjak, oko 18.20 sati, upravljajući u smjeru Zagreba Golfom njemačkih registracijskih oznaka, vozilom udario u središnju odbojnu ogradu, odbio se u desno i zaustavio na zaustavnom traku. Nastala materijalna šteta procjenjuje se na oko 5000 kuna. Alkotestiranje je pokazalo da je mladić bio pod utjecajem alkohola od 2,44 promila, a uz sve to na vozilu su se nalazile nepripadajuće registracijske pločice.

Protiv 30-godišnjaka će zbog krivotvorenja isprave Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku biti podnijeta kaznena prijava, dok će zbog počinjenih prekršaja temeljem Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o obveznim osiguranjima u prometu protiv njega biti podnesen i optužni prijedlog.

Ključne riječi

Komentara 1

AA
aabbcc
19:36 07.06.2018.

2,44 promila,__ more ako je prava cesta a gadno je ako su krivine pa te zanosi tamo-amo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije