Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zatražen istražni zatvor

Vozio pijan, brzo, nema vozačku i izazvao smrt suputnice

policija
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
11.12.2017.
u 15:15

U vozilu je bio i 31-godišnjak, za kojega je policija prvotno mislila kako je baš on vozio

Otvorena je istraga i zatražen istražni zatvor protiv 19-godišnjaka koji je, kako se sumnja, pijan, bez vozačke dozvole i prebrzo vozeći BMW 530D, sletio s ceste i tako usmrtio 20-godišnju suputnicu.

Nesreća se dogodila 2. prosinca oko 1.30 sati u Kuševcu kod Đakova. - Postoji osnovana sumnja da je okrivljenik u alkoholiziranom stanju, bez vozačke dozvole i brzinom većom od dopuštene upravljao automobilom BMW 530D Ulicom Stjepana Radića iz smjera Ivanovaca Đakovačkih u smjeru centra Kuševca.

Zbog svega navedenog, izgubio je nadzor nad vozilom i sletio u odvodni kanal te udario u betonski šaht - izvijestilo je Državno odvjetništvo. BMW je potom odbačen u zrak i više se puta prevrnuo, udario je nakon toga u drugi parkirani automobil i stablo te potom pao u odvodni kanal. Teško je ozlijeđena djevojka, koja je sutradan i preminula.

U vozilu je bio i 31-godišnjak, za kojega je policija prvotno mislila kako je baš on vozio. Naime, kada je stigla na očevid, policija je zatekla 19-godišnjaka na mjestu putnika pa se, zbog tog, kako se ispostavilo, namjernog insceniranja, vjerovalo da je za upravljačem sjedio 31-godišnjak. Policija je, pak, posumnjala u tu priču i klupko se ubrzo rasplelo.

Mladić je uhićen, a Odvjetništvo je zatražio i istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Nejasno je, pak, zašto je 31-godišnjak, u prvi mah, bio spreman preuzeti odgovornost. 

>> Poginuo udarivši automobilom u zid

policija
1/17

Komentara 2

Avatar Vucibatina
Vucibatina
07:59 12.12.2017.

Nebu se ničeg sječal a ima i sinkopu ?

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
19:34 12.12.2017.

i meni su uzeli vozačku prije 7 godina al ja vozim i dalje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije