Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRISJELA MU VOŽNJA

Vozio drogiran i s 1,4 promila, nije stao policiji, pokušao pobjeći pješke... Ide sedam dana u zatvor

Split: Zbog potrage za Ivanom Božićem policija je blokirala izlaze iz Splita
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
20.12.2022.
u 14:37

Davali su mu zvučne i svjetlosne signale tražeći ga da stane, no on to nije napravio

Sedam dana zatvora dobio je 24-godišnjak koji je uhvaćen kako vozi pijan i drogiran. Kako je priopćila PU istarska, on je 19. prosinca u 23.45 upravljao Škodom pulskih oznaka te se kretao kolnikom Ulice Vidikovac u smjeru Voltićeve ulice.

Uočila ga je policijska patrola, koja ga je pokušala zaustaviti. Davali su mu zvučne i svjetlosne signale, tražeći ga da stane. No on to nije napravio, već je nastavio voziti kolnikom Ulice Monte Paradiso, Ulicom Prekomorskih brigada, pri čemu je počinio više prometnih prekršaja. Dovezao se do Ulice  Verudela, zaustavio vozilo i pokušao pobjeći pješke, no policajci su ga sustigli i uhitili.

Alkotestiran je i ispalo je da ima 1,4  promila alkohola. Testiran je i na droge, a test je bio pozitivan. Odveden je prvo u postaju, a zatim pred suca koji ga je poslao u zatvor na sedam dana. 

VIDEO Želite peći kolač, ali nemate mlijeko? Nema problema, postoji nekoliko namirnica koje možete koristiti umjesto njega

Komentara 1

VI
vidum
23:31 20.12.2022.

Pustite čovika na miru, vidite da je neubrojiv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije