Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEĆ JE RANIJE SANKCIONIRANA

Vozila pod zabranom i još radila prekršaje: Recidivistica (34) iz Sinja završila u zatvoru zbog vožnje

25. veljače: Četiri godine od pojave koronavirusa u Hrvatskoj - kako su nam promijenjeni životi
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/3
07.03.2024.
u 14:50

Vozila je nakon oduzimanja vozačke dozvole, a prije ponovnog stjecanja prava na samostalno upravljanje motornim vozilom čime je prekršila Zakon o sigurnosti prometa na cestama

Petnaest dana zatvora odredio je sud 34-godišnjoj vozačici sa sinjskog područja koja je, iako je bila pod zabranom upravljanja vozilom B kategorije, ponovno prekršila nekoliko prometnih propisa, doznaje se u četvrtak splitskoj policiji. U kršenju prometnih propisa otkrili su je sinjski policajci, i to u srijedu oko 11 sati, prilikom provođenja nadzora i kontrole prometa u Otoku Dalmatinskom.

Vozila je nakon oduzimanja vozačke dozvole, a prije ponovnog stjecanja prava na samostalno upravljanje motornim vozilom čime je prekršila Zakon o sigurnosti prometa na cestama. 

Zbog bojazni da bi na slobodi mogla nastaviti s činjenjem teških prometnih prekršaja, a i s obzirom na to da je do sada tri puta pravomoćno prekršajno sankcionirana zbog teških prometnih prekršaja i nakon izrečene zabrane upravljanja vozilom, odvedena je na Općinski prekršajni sud.

Policija je u optužnom prijedlogu predložila izricanje zatvorske kazne, izricanje zabrane upravljanja vozilima B kategorije i trajno oduzimanje vozila s kojim je ostvarila obilježja prekršaja nakon čega joj je sud odredio zadržavanje u trajanju od 15 dana, pa je odvedena u splitski zatvor.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Dva potresa probudila Zagrepčane usred noći: 'Kao jaka eksplozija ispod kuće'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije