Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prešla na suprotnu stranu

Teška prometna nesreća kod Vinkovaca: Preminula 36-godišnja vozačica

Ilustracija
Ilustracija/Tomislav Miletic/PIXSELL
24.02.2024.
u 11:03

Došlo je udara prednjim dijelom osobnog vozila u prednje lijevi dio teretnog automobila

U petak, oko 23.54 sati, na državnoj cesti D46, nedaleko od Vinkovaca, dogodila se prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom. Iz policije navode kako je do nesreće došlo kada je 36-godišnjakinja, koja je upravljala osobnim automobilom vinkovačkih registarskih oznaka i koja se kretala kolnikom državne ceste iz smjera Mirkovaca u smjeru Jankovaca prešla na suprotnu stranu kolnika.

- Dolaskom na II. dionicu 7.km  + 240m uslijed nepropisnog kretanja vozilom je prešla na lijevu prometnu traku, u trenutku kada se iz suprotnog smjera kretao skup vozila srpskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 34-godišnjak državljanin Srbije. Uslijed opisane radnje došlo je udara prednjim dijelom osobnog vozila u prednje lijevi dio teretnog automobila. U prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradala 36-godišnjakinja, a tijelo je prevezeno u Nacionalnu memorijalnu bolnicu „Dr. Juraj Njavro“ Vukovar, dok je 34-godišnjak lakše ozlijeđen te mu je liječnička pomoć pružena u OŽB u Vinkovcima - navode iz policije.

Očevidom prometne nesreće rukovodio je Općinski državni odvjetnik u Vinkovcima te u vremenu od 00,18 do 06,18 sati, zbog očevida prometne nesreće te uklanjanja vozila sa mjesta događaja, za sav promet bila je zatvorena cesta D46 na navedenoj dionici, a promet se odvijao alternativnim pravcima.

GALERIJA Nekad simbol Splita, od danas prah i pepeo: Pogledajte što je ostalo od hotela Marjan

Ilustracija
1/9

Komentara 1

DU
Deleted user
14:50 24.02.2024.

Šta vam trebaju komentari ,možda da se iživljavate na nama koji komentiramo i pokazujete svoju moć. Žalosno ali istinito, Nikog nisam spomenuo ali i za ovo slijedi karton po članku 245/13 pravila o komentiranju!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije