Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTETA OD 600.000 KUNA

Vozač iz Dubrave otkrio kako je došlo do nesreće: 'Ja nisam obijestan vozač'

Foto: PIXSELL/ Poslao čitatelj
1/2
29.04.2021.
u 13:59

U bolnici, gdje su ga pregledali nakon nesreće, 67-godišnjaku otkrili su opasnu aneurizmu za koju nije ni znao. A sam je odbacio navode o prijašnjoj nesreći.

Boško Dimitrijević (67) iz Zagreba osumnjičen je da je skrivio prometnu nesreću na Aveniji Dubrava u kojoj je oštećen značajan broj automobila, međutim on odbacuje optužbe da je obijestan vozač te navodi kako je kamera u njegovu automobilu snimila sve detalje. 

– Ja nisam obijestan vozač, imam 67 godina. Ljudi su svašta napričali, ali nasreću u autu imam kameru koja me je cijelo vrijeme snimala i pratila – rekao je Boško Dimitrijević za 24sata. 

Kazao je i to da ni njemu samom nije jasno što se to dogodilo.  Na pitanje, misli li na to da je pao u nesvijest tijekom vožnje, rekao je da je bilo tako.

– To je bilo kad sam kretao sa semafora – ponovio je Boško.

VIDEO: Teška prometna nesreća u zagrebačkoj Dubravi snimljena nadzornim kamerama

U bolnici, gdje su ga pregledali nakon nesreće, 67-godišnjaku otkrili su opasnu aneurizmu za koju nije ni znao. A on sam odbacio je navode o ranijoj nesreći. 

Državno tužiteljstvo objavilo je u svojem priopćenju kako je 67-godišnjak vozio brzinom znatno većom od dozvoljenih 50 kilometara na sat i to na tramvajskim tračnicama zbog čega je izgubio kontrolu and vozilom i udario parkirane automobile. U nesreći je oštećeno osam automobila, kao i izlog trgovine. Nastala je šteta veća od 600.000 kuna. S obzirom na manjak dokaza, tužiteljstvo je odbacilo prijavu policije za obijesnu vožnju. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 30

NE
neutrin0
14:07 29.04.2021.

Eto otkrili mu aneurizmu, a prije toga je pao u nesvjest. Dakle svi drugi su krivi, on nije. Slučaj riješen.

RA
rajcity
14:37 29.04.2021.

Znači da mu moraju doživotno oduzeti vozačku dozvolu jer nije sposoban za vožnju.O svemu ostalom neka odluči sud.

RE
reborn
14:22 29.04.2021.

Ma znali smo mi unaprijed da je sinkopa u pitanju, samo smo čekali njegovog odvjetnika da nam to objasni...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije