Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Svijet

Vojvođanski lovci razoružani zbog sastanka Josipović - Tadić

Stanovnici Bačkog Monoštora kažu da im je iskazana čast time što se predsjednici dviju država sastaju u njihovu mjestu.
15. travnja 2010. u 19:30 52 komentara 5 prikaza
tadić, josipović
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

Lovci u vojvođanskom mjestu Bački Monoštor morali su policiji iz sigurnosnih razloga predati sve oružje zbog sutrašnjeg sastanka predsjednika Hrvatske i Srbije Ive Josipovića i Borisa Tadića, objavio je beogradski radio B92.

Nakon sastanka s mađarskim predsjednikom u Pečuhu predsjednici Hrvatske i Srbije u Srbiju će ući na graničnom prijelazu Bezdan ili Bački Breg. Točna trasa njihova dolaska u Bački Monoštor još se ne zna iz sigurnosnih razloga.

Dvojica će predsjednika najveći dio vremena provesti u lokalnoj osnovnoj školi gdje će imati sastanak s predstavnicima hrvatske zajednice. Stanovnici Bačkog Monoštora, s kojima je razgovarala ekipa B92, kažu da im je iskazana čast time što se predsjednici dviju država sastaju u njihovu mjestu.

Očekuje se da predsjednici Josipović i Tadić nakon sastanka koji počinje u 18 sati prošetaju Bačkim Monoštorom i razgovaraju s mještanima, a tada završava službeni dio posjeta hrvatskog predsjednika Srbiji, navodi B92.

Adventski ugođaj na jugu
Adventski ugođaj na jugu
Split i Dubrovnik tradicionalno pripremaju veseli program za sve uzraste
  • mišek:

    Šta ste bre zinuli na ovu dvojicu predsednika? Pustite ljude da se druže, možda u razgovoru nešto pametno i smisle za obe strane...

  • -obrisani-:

    --------->ŠtajerskiBilmezu Samo ste vi Slovenci još falili na tom sastanku pa da OBMANA bude kompletna

  • -obrisani-:

    Da barem zna pričati viceve. Niti to.