Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROJEKT VRIJEDAN 60 MILIJUNA EURA

Vlasnik tvrtke koja gradi veliki centar od 42.000 m2: Postajemo jedan od najvećih logističkih igrača

13.04.2023.
u 09:40

"Ozbiljan distributer i trgovac ne povećava vlastite cijene, nego cijene koje dobije od proizvođača uvećava za svoju maržu koja mora biti tolika da pokriva troškove, a ne da uvećava cijene proizvoda na policama", rekao je Branko Roglić

Komentara 17

TO
ToVuS
10:38 13.04.2023.

Ovomu je Hrvatska isto slučajna država koju nije želio.

DU
Deleted user
10:36 13.04.2023.

Interesantno sve nam dobro ide osim tvornica.Recimo tvornica baterija CROATIA je nestala atomskom brzinom.Sad je tamo ORBICO .Ne znam za koga je to bolje.Za radnike sigurno nije .

BS
Blue_shirt
11:19 13.04.2023.

Skladište za robu proizvedenu u inozemstvu. A svojim lobiranjem kod zakonodavaca su uništili barem 20% hrvatske proizvodnje. I sad još dotični nam dodira svisoka i prosipa pamet. A i on i Emil samo su obični export-import nisu ni dva euraa u proizvodnju uložili. Sramota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije