Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSS:

'Vlada nema za učitelje, ali ima 40 milijuna kn za konzultante'

HSS
Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
22.12.2013.
u 11:41

HSS smatra da je prodaja Croatia osiguranja božićno darivanje.

HSS je u priopćenju napao "Vladu da poklanja državnu imovinu" te da "nema za učitelje, dok za konzultantske usluge ima 40 milijuna kuna".

Priopćenje HSS-a prenosimo u cijelosti:

"HSS smatra da je prodaja Croatia osiguranja božićno darivanje. Pomalo i začuđuje tako mali interes za društvo koje ima ogroman broj nekretnina na najboljim lokacijama u hrvatskim gradovima, društvo koje ima uhodan posao, društvo koje nije kreditno opterećeno. Nije li darivanje i 29 milijuna kuna koje je Vlada predvidjela za konzultante koji su pripremili prodaju? Dobar dar od 10 milijuna kuna bio je i priprema prodaje HPB. Prodaja srećom nije uspjela, ali 10 milijun kuna proračunskog novca je potrošeno.

I kako onda reći da je naša Vlada neosjetljiva, pogotovo prema građanima? HSS pita: Koliko su stvarno plaćene konzultantske usluge pripreme za prodaju HPB? Ako je to planirani iznos od 10 milijuna kuna, od kuda Vladi u ovim teškim vremenima toliki iznos, tko će preuzeti odgovornost za uludo potrošen novac?

Za HSS je neprihvatljivo da za takav promašaj nitko ne preuzme odgovornost, a pogotovo iz razloga što se na jednoj strani nemilice troši, a istovremeno se, također nemilice udara po građanima, kao na primjer u zadnje vrijeme po učiteljima. Za HSS je neprihvatljivo da za konzultante ima, a za učitelje nema."

>>Kožić opet izabran za predsjednika županijskog HSS-a

Komentara 6

PO
polaurekulture
14:27 22.12.2013.

truć bla truć bla kad će se netko konkretische zauzet za prosvjetu ovo su sve friške fige, jer kao što vidite, ova zemlja vrišti za kulturom i obrazovanjem, pa sve više je nepismenih i iracionalnih napisa svugdje

OG
Oger
12:19 22.12.2013.

Ima li HSS kakav prijedlog kako upravljati drzavnim financijama?

ZV
za.vukovar
13:28 22.12.2013.

Koo hebe učitelje, oni će sada na na tri tjedna ferja, pa nek si zarade...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije