Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Vlada je jednim potezom u Ini mogla zatvoriti usta oporbi

INA
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
08.09.2022. u 22:19

Da nas nisu uporno gurali Amerikanci te da nismo usprkos potkopavanjima mađarske i ruske pete kolone ipak sagradili LNG terminal, danas bi Hrvatska već bila na koljenima. Ovako, još uvijek imamo neke šanse

Ključne riječi

Komentara 39

KO
koraknaprijed
04:21 09.09.2022.

Grbin,Ahmetovic,Beljak,Kekin,Oreskovic,Grmoja, zarađuju svoj kruh otvoreno radeći protiv Hrvatske države, i to pod IMUNITETOM.

DU
Deleted user
02:20 09.09.2022.

INA je neko leglo korupcije i drpačINA, još od epohe soc. samoupravljanja - hijerarhijsko pravilo jest : Šuti i kradi! odnosno počinju zapleti iz tog žanra već na razini čistačica i točioničara na benz. postajama pa sve do vrha. Da ne duljim, od kriminala plavog ovratnika do kriminala bijelog ovratnika - kao što je ova ekipica koja je trenutno "pala". A što još ima neotkrivenog tamo, e to je pravo pitanje. Neki istinski pristup bi bio angažirati neovisne rev. kuće i priv. detekt. agencije pa tragati za INA velmožama koji su stekli 5-6 stanova i slične basnoslovne imutke pa se onda ide zagledati u dokumentacije njihovih sektora što su potpisivali proteklih godina. Jedino to bi polučilo još ovakvih afera! Ne, u Hrvatskoj je sve to prošlo i ispod radara Porezne odnosno oni gnjave malog postolara koji kupio Škodu, da idemo fiskalnu na pregled itd. itd.

DE
Demigodessnixie
00:02 09.09.2022.

LUSTRACIJA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije