Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA SE NASTAVLJA

Više osoba privedeno zbog bombe bačene na policijsku postaju, dio je pušten

U dvorište PU zadarske noćas bačena ručna bomba
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/6
17.04.2018.
u 11:56

Ovo je druga eksplozija u dvorištu PU zadarske u Ulici bana Josipa Jelačića u posljednjih nekoliko mjeseci.

Završen je očevid u dvorištu sjedišta Policijske uprave (PU) zadarske u Ulici bana Josipa Jelačića, gdje je u noći s nedjelje na ponedjeljak oko 2,30 sati bačena eksplozivna naprava, tijekom ponedjeljak i u utorak ujutro u nekoliko navrata privedeno je više osoba, a dio ih je pušten iz postaje nakon razgovora.

"Istraga se nastavlja, a izuzeti tragovi poslani su na vještačenje. Više osoba privedeno je u nekoliko navrata tijekom ponedjeljka i utorka ujutro, a dio ih je nakon razgovora pušten iz postaje, potvrdila je Hini Sonja Šimurina iz PU zadarske.

U trenutku eksplozije u blizini ograde nije bilo službujućih policajaca te nema ozlijeđenih osoba. Na zgradi je nastala manja materijalna šteta u vidu pucanja stakala, priopćila je PU zadarska.

Ovo je druga eksplozija u dvorištu PU zadarske u Ulici bana Josipa Jelačića u posljednjih nekoliko mjeseci. Početkom prosinca prošle godine, također u noćnim satima, bačena je eksplozivna naprava, a počinitelj još nije pronađen.

U dvorište PU zadarske noćas bačena ručna bomba
1/11
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:54 17.04.2018.

Sirijci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije