Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČINITELJ NEPOZNAT

Na zadarsku policiju drugi put u nekoliko mjeseci bačena bomba

U dvorište PU zadarske noćas bačena ručna bomba
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/11
16.04.2018.
u 09:41

U tom trenutku u blizini ograde nije bilo službujućih policajaca te nema ozlijeđenih osoba, a na zgradi je nastala manja materijalna šteta zbog pucanja stakala.


Zadarska  policija u nekoliko mjeseci drugi se put našla na meti - bombaša. Naime,  netko  je  oko  2.30  u  noći na ponedjeljak u dvorište sjedišta PU zadarske u Ulici bana Josipa Jelačića ubacio nepoznatu eksplozivnu napravu, koja  je  eksplodirala.

Srećom ozlijeđenih nije bilo, a šteta je manja, jer su  na  zgradi od detonacije popucala stakla. Zanimljivo je da se identična
stvar  dogodila i u noći na 5. prosinca lani kada je u dvorište policije bačena  bomba. 

Počinitelji  u tom slučaju još nisu nađeni, a PU zadarskoj kažu  da  oko  toga  još  provode  izvide. Tada su podnijeli prijavu protiv nepoznatog  počinitelja, a sada su na obavijesni razgovor priveli više osoba. 

Jesu li dva događaja povezana te je li riječ o istom počinitelju, u policiji ne žele špekulirati, no i ta se mogućnost istražuje.

 

U dvorište PU zadarske noćas bačena ručna bomba
1/11
Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
10:56 16.04.2018.

Neka, ZNA SE tko je gazda.

MX
Mister X
11:55 27.05.2018.

Porka mizerija banana država ! nadzorne kamere dans postoje po cijeni ispod 40 eura = 300 kuna . naravno tebalo bi nešto bolje jace . I ovi ili ovaj majstor bi ležao u zatvoru . / bilo kako bilo dao da se to događa u EU u vodečoj balkanskoj državi i u gradu je sramotno . Zato što bjeda štedi na svemu pa i na takvoj klasicnoj sigurnosti . Barem nakn prvog pokušaja da je nešto ućinjeno . Ovo što misle da je moliti se Bogu da se bombaš sam opameti - ne pomaže; nada , ideja možda nema više bombi ili izubcat če se pa če prestati je isto nesigurna opcija!!!

TB
taras.buljba
11:26 16.04.2018.

Normalno da bacaju kad fali pola policije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije