Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet se oglasio

'Više od 180.000 čita moj blog, a Dalić se pita: Tko je uopće Ivica Todorić'

Todorićev blog
Foto: Screenshot/Ivica Todorić blog
23.09.2017.
u 20:14

U narednim danima kroz objave na ovom blogu nastojat ću svim zainteresiranim čitateljima dati na uvid što više elemenata za kvalitetne analize i zaključke, napisao je Todorić

Ivica Todorić obavio je novi post na svojem blogu u kojem se hvali brojem posjeta čitatelja, a dotakao se i jučerašnje izjave  ministrice Martine Dalić koja je izjavila kako ju ne interesira što on piše.

- Više od 180.000 ulazaka na web stranicu ivicatodoric.hr u samo 24 sata najbolji je pokazatelj interesa svih Vas za događaje vezane uz Agrokor. U narednim danima kroz objave na ovom blogu nastojat ću svim zainteresiranim čitateljima dati na uvid što više elemenata za kvalitetne analize i zaključke. Činjenice koje ću iznijeti sve nadležne institucije Republike Hrvatske mogu lako provjeriti u samo nekoliko dana i doći do istine", piše u najnovijoj objavi na Todorićevom webu, kojeg je izradio sin bišeg HDZ-ovca Ratka Mačeka.

Dalje se dotaknuo ministrice Dalić i objavio video u kojem se ona smije dok govori o 'lex Agrokoru'.

- "Za vrijeme kad Vas 180.000 čita ove retke, potpredsjednica Vlade se pita: Tko je uopće Ivica Todorić da bi ga Vlada komentirala?", piše na blogu.

Komentara 65

AS
atilla sb 1986
20:28 23.09.2017.

Bio si prepohlepan... Sad si prebahat..

BK
branko-kockica
20:25 23.09.2017.

Još nismo pročitali nešto pametno na blogu "Ivice Todorića". Za sutra očekujemo objavu prvih dokumenata i videa snimljenih skrivenom kamerom.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
20:23 23.09.2017.

Kada će taj gnom u Remetinec ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije