Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAVNA PRIČA U MJESTU

Vinkovački HDZ-ovci o Banožiću: Ne znam što mu je to trebalo

28.04.2023.
u 14:22

- Gledao sam na televiziji izjave o tome i činjenica je da Banožić nije napravio ništa protuzakonito. Međutim, ovo je nemoralno i to nitko ne može osporiti. Osobno poznajem niz članova stranke, a koji su na nekim pozicijama, koji su kupovali stanove ili kuće ali nisu tražili subvencije APN-a. I on je trebao tako postupiti jer jedino to bi bilo ispravno. Sve ovo što sada radi i govori je jedan klasičan autogol  – jedno je od mišljenja od članova HDZ-a Vukovarsko – srijemske županije.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Bruno
Bruno
22:21 28.04.2023.

A sta je to napravio sto nisu Petrov Mrak Taritas, Vesna Nadj, kad se objavi cjelokupna lista nestat ce interes za ovu "aferu...

Avatar bozijo
bozijo
16:02 28.04.2023.

Najvažnije,nije uradio ništa protuzakonito a o moralnosti zahtjeva odlučiti će birači na slijedećim izborima.btw Zašto imam osjećaj da se o ovome ne će očitovati predsjednik Milanović.

DI
dino85
16:06 28.04.2023.

S ministarskom plaćom po subvencije APN-a. Ništa novo, nabiješ crne naočale i još se prestaviš kao gospodin Dolović u Hypo banki. Nema ništa sporno, najgire što mu se može desiti je da prođe kao i gospodin Dolović, pardo gosp. Mlakar i dobije mjesto Ustavnog sudca i do penzije neradi ništa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije