Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Vilim Karlović priznao da je ubio kuma Adriana Čupića zbog velikog duga

29.11.2008.
u 17:39

ZAGREB - Vilim Karlović (38) u prisutnosti svoje odvjetnice priznao je ubojstvo Adriana Čupića (34), a do 14 sati u nedjelju bit će odveden istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu, objavila je PU zagrebačka.

Čupić je s dva hitca u glavu 30. listopada likvidiran iza nogometnih terena na Savici, a Karloviću se tog istog dana gubi svaki trag. Kada nije pronađen u svome domu policija je raspisala potragu.

Uhićen Vilim Karlović, odbjegli kum ubijenog Adriana Čupića

Policija zatražila produženje pritvora za Vilima Karlovića

Očevid nakon pronađenog tijela na Savici

Neslužbeno saznajemo kako je u vremenu od ubojstva Čupića, pa sve do petka, kada je uhićen u kući na području Peščenice, odsjedao u hostelima i hotelima u Rijeci, Zadru i Splitu. Kako bi prikrio svoj pravi identitet Karlović je pustio bradu, a po Hrvatskoj se kretao javnim prijevozom. Prije nekoliko dana vratio se u Zagreb.

Motiv za ubojstvo bili su dugovi, a po Karlovićevim tvrdnjama dugovao je Čupiću stotine tisuća eura.

Inače, Karlović je hrvatski branitelj koji posjeduje legalno oružje, ali svog kuma ubio je iz pištolja za koji nije posjedovao dozvolu. Niti oružje koje legalno posjeduje, niti pištolj kojim je ubio Čupića još uvijek nisu pronađeni, ali pretrage i kriminalistička obrada još uvijek traju.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije