Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ IZ WALESA

Svadba iz noćne more: Kum udario mladu pa galamio da se mladoženja nije trebao oženiti s njom

sVADBA
Pixabay
12.11.2022.
u 13:24

Nakon što su poslušani svi svjedoci i pregledani dokazi, sud je proglasio Tomosa krivim za napade i uništavanje te je morao platiti odštetu mladoj i njezinoj obitelji

Dan vjenčanja trebao bi biti najljepši za mladence i njihove obitelji, pogotovo nakon što počne slavlje, međutim to nije uvijek tako. Erin Mason-George imala je svadbu o kojoj sigurno neće sa zadovoljstvom pripovijedati svojim unucima.

Naime, nju je kum udario, zgrabio za vjenčanicu i vukao niza stube. Mladoženjin brat Tomos Rhydian Wilson bio je i njegov kum na vjenčanju. Nakon što je napao mladu, napao je i njezine dvije sestre i majku te kazao kako se njegov brat Steffan nikad nije trebao oženiti se njom.

Napad se dogodio kad je obitelj pokušala pomoći pijanom mladoženji da ode u sobu nakon vjenčanja, tijekom čega je Tomos Rhydian Wilson počeo vrijeđati mladu i njezinu obitelj. Rekao je kako njegov brat Steffan nije više Wilson jer se oženio s Erin Mason-George.

Napao je i menadžera hotela te je uništio dio imovine hotela.

Mladoženjin brat branio se tvrdeći kako je za sve kriva mlada i da je poludio kad je vidio da mlada šamara njegova brata i psuje ga jer se napio i ne može hodati. Drugi kum Harry Wilson, koji je također svjedočio, ustvrdio je kako je on vidio mladu da udara mladoženju uz riječi da je vrijeme za krevet te kako je Steffan pao niza stube te da mu je Tomos išao pomoći prije nego što je mlada udarila Tomosa, nakon čega je njezina obitelj napala Tomosa.

Nakon što su poslušani svi svjedoci i pregledani dokazi, sud je proglasio Tomosa krivim za napade i uništavanje te je morao platiti odštetu mladoj i njezinoj obitelji, piše Daily Mail.

>> Članak je izvorno objavljen u studenome 2020. 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
11:38 13.11.2022.

Jedva čekam 2024. godinu da ponovo to objavite, ja ionako ne pamtim duže od ribe, pa me poslije to opet veseli

DU
Deleted user
14:22 12.11.2022.

Ako netko ima protiv ovog vjenčanja, neka kaže sad, ili naka zauvijek šuti... Što je kretinjo čekao tada?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije