Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjednica vijeća

Pupić Bakrač za Kalmetu rekao da je idiot, a Kalmeta ga prozvao da je ratni profiter

Božidar Kalmeta
Foto: Filip Brala/PIXSELL
17.04.2015.
u 17:43

Kalmeta je pritom rekao da je on bio u ratu i dodao da po gradu neki za Marka Pupića Bakrača govore da je ratni profiter

Na sjednici zadarskog gradskog vijeća u petak nezavisni vijećnik s liste Akcije mladih Marko Pupić Bakrač upitao je zadarskog gradonačelnika Božidara Kalmetu je li istina da ništa nije znao o pljački u vrijeme dok je bio ministar  te izjavio kako u to ne vjeruje, ali, ako ništa nije znao, da je onda idiot, navodi Radio Zadar.

Kalmeta mu je odgovorio kako se po Zadru priča i o prodaji konja u vrijeme rata te da mu nije jasno, kako je rekao, kako Pupić, ako nije bio u ratu, o tome ništa nije znao. Dodao je pritom  da je on bio u ratu i da po gradu neki za Marka Pupića Bakrača govore da je ratni profiter.

Kalmeta je tada, kako navodi Radio Zadar, zaprijetio da će napustiti sjednicu ili Pupić Bakrač ili on, a Pupić Bakrač je rekao kako se protiv njega nije vodio nikakav postupak koji je naveo Kalmeta.

>> 'Zbog pljačke od 20 milijuna kuna u KK Zadar pozovite USKOK'

>> Županijski sud odbio istragu protiv zadarskog vijećnika Pupića Bakrača

Komentara 5

DU
Deleted user
18:29 17.04.2015.

Kalmeta nekome rekao da je ratni profiter ???????????????????? HA ha ha ha !!!! Živilo Hrvatsko Društvo Zatvorenika.

Avatar airbizz
airbizz
22:38 17.04.2015.

zašto kalmeta ne prijavi dorhu tog pupić bakrača,ratnog profitera?zašto pupić bakrač ne prijavi kalmetu za klevetu?nema treće opcije.

MI
miskec56
22:33 17.04.2015.

Kalmeta nekome rekao da je ratni profiter. pa zemljo otvori se. taj lupež nad lupežima , da nekome to kaže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije