Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posljednja sjednica u 2015.

Vijeće za gospodarska pitanja predsjednici Republike predstavilo nacrt preporuka

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Grgur Žučko/pixsell
16.12.2015.
u 17:50

Predsjednica Republike je na sjednici, održanoj u njezinu Uredu, zahvalila članovima Vijeća na vrijednom radu u proteklih šest mjeseci te kazala kako je ponosna što su članovi Vijeća, usprkos svim svojim različitostima, pokazali kako u praksi izgleda zajedništvo za koje se od prvog dana zalaže

Vijeće za gospodarska pitanja predsjednice Republike Hrvatske održalo je u srijedu sedmu radnu, ujedno i posljednju sjednicu u 2015. godini, na kojoj je predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović predstavilo nacrt dokumenta s preporukama u vezi s do sada obrađenim temama, priopćeno je iz Ureda predsjednice. 

Predsjednica Republike je na sjednici, održanoj u njezinu uredu, zahvalila članovima Vijeća na vrijednom radu u proteklih šest mjeseci te kazala kako je ponosna što su članovi Vijeća, usprkos svim svojim različitostima, pokazali kako u praksi izgleda zajedništvo za koje se od prvog dana zalaže, kaže se u priopćenju. O načinu i dinamici predstavljanja prvih preporuka koje je Vijeće za gospodarska pitanja prezentiralo Predsjednici, odlučit će se naknadno.

Dogovorena je dinamika i plan rada Vijeća za gospodarska pitanja Predsjednice Republike za sljedeću godinu, uz zadržavanje dinamike održavanja redovnih radnih sjednica svaka tri tjedna, kaže se u priopćenju Ureda predsjednice Republike, koje je potpisao glasnogovornik Luka Đurić.

>> Kolinda Grabar-Kitarović: Ignoriranje javnog duga vodi u grčki scenarij

Komentara 5

Avatar comparator
comparator
20:08 16.12.2015.

Volio bih znati sastav tog mješovito političkog i gospodarskog tijela. Osobno vjerujem samo u jedno tijelo tj. u tržišni gospodarski pravac . Zajedništvo jednostavno nije moguće jer mislim kako svaki poduzetnik ima svoju viziju gospodarenja već prema svom određenju . Što se tiče Hrvatske strategije mislim kako je potrebno osloboditi gospodarstvo utjecaja politike gdje god je to moguće jer se je pokazalo kako je država sklona zaduživanju i stvaranju monopola što dovodi u sukob interese slobodnog tržišta one koji svoje ideje plasiraju samostalno . Država se treba brinuti o reguliranju i garantiranju ravnopravnosti i u tu svrhu donositi zakone i treba ju svesti na servis građanima.

Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
21:23 16.12.2015.

ne živi se od nacrta

MA
maddog
21:57 16.12.2015.

hoće li lupiti ona više tom šakom od stol bar jedno obećanje da odrzi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije