Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik HGK

Vidošević o istrazi: Nadam se da ćemo iz svega izaći jači!

Nadan Vidošević
Sanjin Strukić/PIXSELL
25.10.2013.
u 14:20

Dodao je kako bi bilo "neumjesno s njegove strane komentirati" činjenicu da nije primijetio da je izvučena tolika količina novca i nastavio da je istraga još uvijek u tijeku.

Predsjednik HGK Nadan Vidošević komentirao je proširenje istrage na druge tvrtke u slučaju u kojem je uhićenja njegova desna ruka Zdenka Peternel pod sumnjom da je preko četiri tvrtke izvukla više od 32 milijuna kuna, piše DUList.

- Žao mi je to čuti, ali jedino želim da istraga pokaže sve detalje. Nikome nije u interesu ne postojanje reda, pogotovo poslovnoj zajednici. Poslovna zajednica više od ikoga želi red. Nadam se da ćemo iz svega ovoga izaći jači - rekao je Vidošević.

Dodao je kako bi bilo \"neumjesno s njegove strane komentirati\" činjenicu da nije primijetio da je izvučena tolika količina novca i nastavio da je istraga još uvijek u tijeku.

Cijeli članak pročitajte OVDJE

>>Nadanova baza: Šefovi imaju plaće do 15.000 kuna, službeni auto...

>>Vidoševićevu ostavku svi traže, a samo se šačica to usudi javno reći

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije