Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DONESI MI PIVO'

VIDEO 'Zaradio' batine u autobusu, pijan izvrijeđao putnike

Incident u autobusu
Foto: Youtube/Screenshot
1/4
10.10.2019.
u 21:53

Drugi putnik ga je počeo tući te u tom trenutku prekinuo video.

To je moje. Alo, majmune. Alo, idi do vozača da donese pivo, vikao je jedan od putnika u autobusu na liniji Požarevac - Beograd. Prema svemu sudeći, izazvao je burnu reakciju jednog od suputnika koji ga je, kratko rečeno, "zaskočio" i pretukao.

-To je moje, e. Alo, majmune. Alo, idi do vozača da donese pivo - govorio je muškarac na snimci gdje se vidi da se u tom trenutku po podu slijeva pivo iz limenke. 

- Idi odmah da mu kažeš, brate, prosuo mi je pivo - dodao je nakon čega ga je "zakočio" drugi, čini se iznerviran, putnik i rukom počeo udarati. U tom se trenutku snimka prekinula. Kako je završio ovaj incident, vjerojatno nikad nećemo saznati, ali možemo reći da za, čini se, pijanog putnika nije bilo veselo.

VIDEO Putnik prebio pijanog suputnika (Izvor: PT INFO)

Ključne riječi

Komentara 3

ZA
Zagy154
06:57 11.10.2019.

Ko to tamo peva😂😂😂

DU
Deleted user
22:48 10.10.2019.

Necivilizirana balkansta štalčad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije