Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez pardona

Turisti prekrdašili svaku pristojnost: Stigli na hrvatski otočić, ogradili se i stavili natpis 'Privatno'

kampiranje
Morski.hr
29.07.2023.
u 16:49

Gomila kampera odlučila je ljetovati na 'divljaka'

Otočić Artina, nalazi se tik do otoka Vrgade u općini Pakoštane, a tamo, čini se, neki su se odlučili na besplatno ljetovanje. Čitatelj portala Morski.hr kaže da već godinama tamo dolazi na kupanje i, kako kaže, uvijek nailazi na istu priču.

VEZANI ČLANCI:

Gomila turista odlučila je kampirati na 'divljaka' . Prema snimci koju je objavio portal sve su ogradili i stavili natpis: 'Privatno'.

Načelnik općine Pakoštane Milovoj Kurtov kaže da prvi put čuje za takvo što.

- Moram priznati, od vas mi je ovo prvi glas. Moram provjeriti što je s tim zemljištem tamo, pa ću vam javiti, ali ću odmah tamo poslati komunalnog redara s policijom, pa ćemo vam javiti što smo tamo zatekli - kazao je načelnik Pakoštana.

Video: Nije vam ovo Balaton: Mađari autom zapeli na šljunčanoj plaži na Viru

Komentara 40

Avatar transdanubier
transdanubier
18:55 29.07.2023.

kakvo čudo, većina slovenskih i mađarskih iznajmljivača u vojim apartanima ne plaća nikakav porez pa čak ni boravišnu pristojbu! uglavnom se globe domaći za svaku sitnicu!

DU
Deleted user
18:07 29.07.2023.

Samo treba pozvat komunalnog redara i policiju i kazniti ih na licu mjesta te otjerati ih od tamo i ako nemaju nikakvu rezervaciju smjestaja u Hrvatskoj prepratiti ih do najblizeg granicnog prijelaza i bok. Bar se radi o malom mjestu pa bi komunalni redar svakodnevno mogao obici mjesto i ispisivati kazne. Pogotovo na dojave gradana u vrijeme tur.sezone. Vani nema spavanja gdje god ti hoces, ako to napravis kazne te zbog skitnje i briga ih da li si umoran ili bolestan samo kod nas mozes ovako dignut sator i zagradit se s natpisom privatno i proc liso.

LE
Levanto
17:39 29.07.2023.

Ovo je anarhija, a ne zemlja sa zakonima. Na stotine kampera, divljih uvalica i otočića je zauzela banda iz Evrope. Sramotno je da nam uništavaju sve i to prolazi nekažnjeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije