Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNO!

VIDEO Stanare prestavio prizor mališana koji se naginje kroz prozor, u pomoć uskočili vatrogasci

Foto: LiveLeak
17.08.2020.
u 10:11

Identitet djeteta nije poznat, međutim vjeruje se kako ima između tri i pet godina.

Prizor djeteta koji se naginje kroz prozor na šestom katu zgrade u ruskom gradu Nadymu prestravio je slučajne prolaznike kao i same stanare zgrade. .

Na sreću za mališana, vatrogasci su brzo stigli do zgrade. Uz pomoć ljestvi jedan od njih popeo se do djeteta, koje je pak vidjevši osobu u uniformi spustilo se s prozora natrag u stan. 

 

- Majka je poznata po tome da ima problema s alkoholom, dok su djeca predana socijalnog službi - rekao je jedan od svjedoka, piše LiveLeak. 

Identitet djeteta nije poznat, međutim vjeruje se kako ima između tri i pet godina. Još uvijek traje potraga za roditeljima djece među kojima je i mališan. Vjeruje se da su otišli u ribolov. 

Komentara 2

NL
ne_lupetkajte
17:48 17.08.2020.

E, al ti je precizna informacija, boli glava. Pa u kojem djelu svjeta se nalazi taj Nadym?

UR
ured11
11:05 17.08.2020.

uistinu je strašno: Stanare prestavio prizor...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije