Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKE OPTUŽBE

VIDEO SDP-ovac tvrdi da se u gradskim poduzećima u Zadru prikupljaju potpisi za Dukića

grad Zadar
Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/2
19.04.2021.
u 18:06

Dok naši vrijedni volonteri prikupljaju potpise u ovim nesretnim okolnostima, HDZ iskorištava gradska poduzeća, a njihovi direktori provode koordinaciju prikupljanja potpisa umjesto da se bave onim za što su plaćeni, navodi SDP-ovac

Predsjednik Gradskog odbora SDP-a Daniel Radeta objavio je na svojem Facebooku profilu videu u kojem jedan muškarc tvrdi da je poslan u prostorije zadarskog Vodovoda kako bi dao svoj potpis trenutnom gradonačelniku Branku Dukiću. Njega je navodno kako se navodi u snimci poslao Šime Erlić. 

Status prenosimo u cijelosti. 

- Treći dan je prikupljanja potpisa, a zadarski HDZ još uvijek nije izašao pred ljude. Pitate se zašto? Evo i odgovora... Danas sam dobio više informacija kako se na blagajnama nekih naših gradskih poduzeća nalaze potpisne liste za kandidate HDZ-a. Dok naši vrijedni volonteri prikupljaju potpise u ovim nesretnim okolnostima, HDZ iskorištava gradska poduzeća, a njihovi direktori provode koordinaciju prikupljanja potpisa umjesto da se bave onim za što su plaćeni! Ovaj video koji je snimljen danas u Gradskom poduzeću Vodovod, najbolje prikazuje čime je okupiran direktor Matek i čemu Vodovod u Zadru služi. Gadite mi se - napisao je Radeta na Facebooku.

 


Podsjećamo, nakon što je Vlada u četvrtak raspisala lokalne izbore, kandidati imaju 14 dana da prikupe nužan broj potpisa kako bi mogli biti na glasačkim listićima 16. svibnja. 

Kandidati za općinske načelnike, gradonačelnike i župane moraju prikupiti od 35 potpisa u općinama do 350 stanovnika, pa do 5.000 potpisa u gradovima i županijama s više od 500.000 stanovnika.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

IM
imamohrvatsku
18:48 19.04.2021.

Bravo majstore. Ima u meni dragom Zadru svakakvih tipova ali ima i pravih ljudi. Ništa što već prije nismo znali ali za svaki slučaj, da se ne zaboravi. Ovo treba slati u EU, tamo bi možda još nekome ovo moglo predstavljati iznenađenje. Sad će te proglasiti neprijateljem Hrvatske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije