Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NA TVOJOJ STRANI'

VIDEO Poslušajte Grmoju kako repa u Mostovoj pjesmi za izbore: Usporedili ih s HDZ-om iz 2007.

Velika Gorica: Konferencija za medije Nikole Grmoje, premijerskog kandidata Mosta
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
25.03.2024.
u 22:22

Biračima se ovakav format očito svidio jer je pjesma u samo dva sata prikupila više od 3.500 pregleda, a simpatizeri stranke su je i pohvalili

Nikola Grmoja, Mostov kandidat za premijera, uoči parlamentarnih izbora okušao se i u repanju, u sklopu promotivne pjesme koja je objavljena na YouTube kanalu stranke. Grmoja je tako sa Sandrom Bastiančićem, frontmenom i gitaristom riječke rock grupe En Face, objavio pjesmu istog naziva kao i slogan kampanje - Na tvojoj strani. 

Pjesmu koja je snimljena za Most kreirali su Goran Komazin Meka i Milan Kapović, a u jednom dijelu se čuje i glas Grmoje kao repera. Biračima se ovakav format očito svidio jer je pjesma u samo dva sata prikupila više od 3.500 pregleda, a simpatizeri stranke su je i pohvalili.

''Fenomenalno'', ''hit'' i ''dobar ritam i dobar tekst, bravo'', neki su od komentara, no korisnici društvenih mreža su ubrzo i usporedili ovaj način komuniciranja predizborne kampanje s HDZ-om za kojeg je Jacques Houdek još 2007. godine otpjevao ''HDZ zna'' u sklopu predizborne kampanje Jadranke Kosor. 

- PR agencija vam radi za HDZ... Ovo je užas - komentirali su neki. 

POVEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, ranije se Most našao na meti kritika i kada su objavili slogan jer je taj isti iskoristio i Aleksandar Vučić još 2008. kada se kandidirao za gradonačelnika Beograda. Grmoja je za medije na te kritike odgovorio argumentom kako se radi o frazi koja se često koristi. 

>> VIDEO Milanović o Plenkoviću: Ne mogu se mjeriti s njim u ostavljanju dojma, majko Isusova...

Ključne riječi

Komentara 4

BA
BartolomejIV
22:50 25.03.2024.

Sa repom mu još fale rogovi da bude pravi jarac.

LO
Lostura
23:03 25.03.2024.

Nemam namjeru ni slusati ni gledati! Opsjednut jednim politicarem kojem nije ni do gleznja, a usto se usudjuje poniziti i obezvrijediti policijsku istragu u svezi s upucanim automobilom novog Drzavnog odvjetnika. Mulj i jad od politicara koji ima zelju biti premijer RH! Svasta si covjek moze umisliti!

BA
Barba56
12:25 26.03.2024.

Sreca pa nisam na tvojoj strani .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije