Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOSTOV KANDIDAT ZA PREMIJERA

Grmoja: Da sam znao da će se to dogoditi, ne bih to napravio

Zagreb: Nikola Grmoja o preuzimanju Fortenove i aktualnim temama
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
19.03.2024.
u 07:10

Kampanja je tek počela i uvjeren sam da su građani prepoznali nas kao najaktivniju oporbu, smatra Grmoja

Most i Hrvatski suverenisti u petak su objavili predizborni spot na društvenim mrežama u kojemu se Nikola Grmoja predstavlja kao njihov kandidat za premijera na parlamentarnim izborima 17. travnja, no ta je objava ostala u sjeni jer je 15-ak minuta prije predsjednik Zoran Milanović objavio da izlazi na izbore s SDP-om. Grmoja je sinoć u Dnevniku Nove TV upitan je su li i oni dio Milanovićeve ofenzive. 

- Da nismo dio te ofenzive pokazuje i to što sam u petak objavio svoju kandidaturu za premijera, dakle sat vremena nakon ovog prevrtanja stola. Da sam znao da će se to dogoditi, ne bih to napravio - rekao je Grmoja nakon čega je odgovorio kako se osjećao taj dan. 

VEZANI ČLANCI: 

- Nisam se osjećao uzaludno. Taj dan očito nije protekao kako smo planirali, ali tako je to u politici. Kampanja je tek počela i uvjeren sam da su građani prepoznali nas kao najaktivniju oporbu. Uostalom jedini smo se suprotstavili onim suludim mjerama u vrijeme koronavirusa - kazao je. Komentirao je i potez Zorana Milanovića. 

- On je predsjednik svih građana i tako bi se trebao ponašati. Stao je na čelo SDP-a valjda zbog toga što se Peđa Grbin pokazao potkapacitiran da bi vodio stranku na ovim izborima. Milanović s ovim PR potezom želi podignuti rejting SDP-u, a ako su ankete točne onda je i u tome uspio - kaže Grmoja te odgovara je li mu prirodno da Milanović poziva da se glasa i za Most. 

- Meni je to puno normalnija poruka jednog predsjednika nego da podržava samo jednu opciju. Meni je normalno da predsjednik, ako je nezadovoljan stanjem u državi, pozove ljude da izađu na izbore, da se ovo zaustavi i glasa za bilo koju političku opciju - kaže Grmoja. 

VIDEO Milanović u Veloj Luci o Ustavnom sudu:  "Takvi su seljačine i nepismeni"

Ključne riječi

Komentara 5

TM
trade_mark
10:32 19.03.2024.

a nećete biti najveći luzeri izbora. uvijek je tu penava, a javili su se i sinčić, kolakušić i nesretni lovrinčević. tješi se grmoja da i oni postoje!

GR
Groteska
10:27 19.03.2024.

Ustavni sud je išao na ruku Plenkoviću, ustvrdio je Božo Petrov, pametnome dosta

Avatar southman
southman
08:45 19.03.2024.

Najveći lažljivac u HR politici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije