Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u zračnoj luci

VIDEO Odbjegli klokan skakutao po parkiralištu u bijegu od policije

Petra Martić
Foto: AFP
1/2
07.01.2013.
u 09:28

Ovo je divno. Naš nacionalni simbol skakuće po parkiralištu, komentirali su turisti dok veterinar nije dijelio njihovo oduševljenje

Prave muke zadao je jedan odbjegli klokan policiji i pripadnicima osiguranja zrakoplovne luke u australskom Melbourneu. Trogodišnji mužjak odskakutao je na obližnje parkiralište i nije se dao uhvatiti.

Počeo je lizati ruke i time pokazao da nepoznata okolina i ljudi na njega djeluju stresno. Dok su presretni turisti iz blizine promatrali divlju životinju, policija je u pomoć pozvala veterinara.

– Ovo je divno. Naš nacionalni simbol skakuće po parkiralištu – komentirali su neki, no veterinara to nije pretjerano oduševilo.

– Dugo je skakutao po betonu i oštetio je noge. Možda zbog toga nije mogao preskočiti ogradu i pobjeći – kazao je veterinar nakon što ga je pištoljem za smirenje upucao i odveo u sklonište za životinje. Tamo će biti sve dok ne ozdravi, a onda će ga nadležni pustiti u divljinu.

>>Jeremić jedva dočekao kraj posta i počastio se svinjom na ražnju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije