Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpuno automatizirana

VIDEO Najmodernija njemačka sladoledarnica

sladoled
Foto: DW
07.08.2014.
u 09:09

Vlasnik već planira otvaranje druge potpuno automatizirane sladoledarnice - u njemačkom glavnom gradu Berlinu

Njemački grad Kaiserslautern ima najmoderniju sladoledarnicu u Europi. U njoj nema čavrljanja s manje ili više simpatičnim prodavačima. Njih u potpunosti zamjenjuju automati i roboti. Za one mlađe, koji ionako često komuniciraju preko SMS-poruka i zaslona osjetljivih na dodir, to se čini sasvim normalnim.

A oni stariji, premda se po vlastitom priznanju koriste mobilnim telefonima i Facebookom, ipak se moraju malo napregnuti. No, i jedni i drugi su očito zadovoljni kvalitetom sladoleda pa posao cvjeta. Vlasnik već planira otvaranje druge potpuno automatizirane sladoledarnice - u njemačkom glavnom gradu Berlinu.

>> Porciju sladoleda i vodu turistima naplatili 13 eura!

Ključne riječi

Komentara 1

SU
suncesmokvemaslina
23:08 07.08.2014.

za nekoliko godine neće trebati djecu učiti govoriti,ne trebaju čavrljati s prijateljima u igri,djevojka i momak, muž i supruga, kupci prodavači...sve na daljinski dodir

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije