Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNO!

VIDEO Leopard skočio na ženu dok je sjela ispred kuće, spasila se zbog jedne stvari

Screenshot
05.10.2021.
u 17:41

Nirmala Devi Singh završila je u obližnjoj bolnici s ogrebotinama na licu, laktu, ruci, leđima i nogama

Indijka Nirmala Devi Singh (55) s punim pravom može zahvaljivati se višim silama, jer se uspjela uspješno obraniti od leoparda koji ju je napao ispred njezine kuće u predgrađu Mumbaija. U spašavanju žive glave pomogao joj je štap za hodanje koji je imala pri sebi. 

Zastrašujuć trenutak ulovile su nadzorne kamere koje prikazuju predatora kako leži u travi ispred kuće i čeka. Skočio je na nju u trenutku kad je sjela na prednji trijem nakon što je izašla iz kuće uz pomoć štapa za hodanje. 

VIDEO: Pogledaj napad leoparda u Indiji

Makar je životinja pokušala nekoliko puta nanijeti znatne ozljede, žena se uspjela obraniti i povikati u pomoć što je leoparda natjeralo u bijeg.

Nirmala Devi Singh završila je u obližnjoj bolnici s ogrebotinama na licu, laktu, ruci, leđima i nogama, a vlasti su rekle kako ju je napao poodrasli leopard, piše The Independent. 

Ovo je treći zabilježeni napad na stambenom području Aarey koji se nalazi uz istoimenu šumu Aarey, koja pak graniči s nacionalnim parkom Sanjay Gandhi.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Svračak
Svračak
20:18 05.10.2021.

Svega ima po svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije