Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABAVA ZA PAMĆENJE

VIDEO Splitski profesori plesom na maturalnoj oduševili Hrvatsku: 'Nema koeficijenta koji ovo može platiti'

Ples splitskih profesora
V. gimnazija "Vladimir Nazor" Split
02.02.2024.
u 19:39

Video malog glazbeno-plesnog spektakla oduševio je društvene mreže.

U jednom splitskom hotelu 20. siječnja održana je maturalna zabava V. gimnazije Vladimir Nazor Split, gdje su se učenici i profesori okupili kako bi proslavili završetak srednjoškolskog obrazovanja jedne generacije. Zabava je, sudeći po videu koji je objavila sama Škola, protekla u veseloj atmosferi obilježenoj različitim programskim aktivnostima.

Iako su na maturalnim zabavama glavne zvijezde učenici, ovoga puta poseban naglasak stavljen je na njihove nastavnike. Naime, vrhunac zabave bila je plesna točka profesora, koja je izazvala iznenađenje, ali i opće oduševljenje prisutnih.

Nastup su otvorile njihove kolegice nastavnice a cappella izvedbom poznate Gibonnijeve pjesme "Ovo mi je škola", a trenutak je postao još spektakularniji kada su podij preuzeli sami profesori, koji su demonstrirali svoje plesne vještine. Ubrzo su im se na pozornici iznova pridružile nastavnice, a potpuna euforija nastala je na kraju videa - tada su zaplesali svi zajedno, nastavnici i učenici.

Video malog glazbeno-plesnog spektakla oduševio je društvene mreže. "Nema koeficijenta koji ovo može platiti. Bravo za kolege, svaka čast, predivno ispratili svoje maturante", "Ovo će djeca pamtiti cijeli život", "Uljepšali ste mi život", "Savršenstvo, gledam peti put i svaki put oduševljena", pišu komentatori na Facebooku.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Udala se Sandra Perković: Otkriveno uz koju pjesmu je otplesala prvi ples

Ključne riječi

Komentara 3

KE
keka56
11:03 03.02.2024.

Neprocjenjivo!

MA
maki69
09:55 03.02.2024.

ma Bravo. svaka cast profesori.

Avatar rubinet
rubinet
21:39 02.02.2024.

Profesorice i profesori, stvarno ste zablistali. Sve čestitke!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije