Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA NA PRUŽNOM PRIJELAZU

VIDEO Hrabra policajka u zadnji tren povukla muškarca i spasila ga od sigurne smrti

Foto: Screenshot
1/7
13.08.2020.
u 12:33

Rampa se već počela spuštati i vlak je bio jako blizu kada je Urrea vidjela muškarca nasred tračnica.

Policajka Erika Urrea ispala je prava heroina nakon što je muškarca u kolicima spasila od sigurne smrti. Incident se dogodio u srijedu ujutro u američkom gradu Lodi kada je muškarac (66) u kolicima zapeo na tračnicama dok je dolazio vlak.

Rampa se već počela spuštati i vlak je bio jako blizu kada je Urrea vidjela muškarca nasred tračnica. Brzo je izašla iz vozila i krenula prema njemu. Pokušala je izvući kolica, no ubrzo je shvatila da za to nema vremena te je povukla muškarca unazad. Oboje su pali na zemlju, no muškarac je zadobio ozljedu noge te je završio u bolnici.

- Policajka Urrea riskirala je svoj život kako bi spasila tuđi te je njeno djelovanje spriječilo tragediju. Izuzetno smo ponosni na našu Urreu - objavili su iz policije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije