Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVRIJEME U MAKARSKOJ

VIDEO Dramatičan prizor: Snažni udari vjetra gotovo otpuhali ženu, podiglo se i teretno vozilo

Makarska nevrijeme
Foto: screenshot/Facebook
1/2
09.02.2022.
u 14:45

Splitska regija bila je označena žutim upozorenjem Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) koje vrijeme opisuje kao "potencijalno opasno"

Za vrijeme snažnih udara vjetra u ponedjeljak, 7. veljače, zabilježen je u Makarskoj dramatičan prizor. 

Na izlazu iz Makarske, na benzinskoj postaji, zapuhao je snažan vjetar koji je gotovo otpuhao ženu koja je stajala pored automobila.

U isto vrijeme, na cesti udaljenoj svega nekoliko metara od žene, prolazilo je teretno vozilo. Ni ono nije bilo u potpunosti otporno na udar vjetra te se gotovo prevrnulo na bočnu stranu. 

Video je danas objavila Facebook stranica "Prometne zgode i nezgode". 

U ponedjeljak je, podsjetimo, Dalmaciju zahvatilo snažno nevrijeme. Tuča i snijeg padali su na području Splitsko-dalmatinske županije, a kod Splita se stvorila i pijavica. 

Splitska regija bila je označena žutim upozorenjem Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) koje vrijeme opisuje kao "potencijalno opasno".  

- Jak, na udare olujan sjeverozapadni i sjeverni vjetar, osobito na otocima, te bura. Najjači udari vjetra 65-110 km/h. Budite na oprezu zbog krhotina koje lete nošene jakim vjetrom. Mogući su lokalizirani prekidi u aktivnostima na otvorenom - naveo je tada DHMZ. 

Zbog jakih udara vjetra bile su u prekidu brojne katamaranske linije te dvije trajekte, uključujući liniju Sumartin-Makarska. 

VIDEO Nevrijeme kod Splita

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije