Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za rubriku vjerovali ili ne

VIDEO Cirkus u Bjelovaru! Čovjek za malčiranje nazvao me i rekao: 'Na livadi su ti deve'

09.05.2023.
u 15:01

Darko Šprihal naručio je malčiranje svoje livade, no osoba koja je trebala obaviti posao nazvala ga je i šokirala. Na livadi je ugledao cirkuske životinje. Darko je sve prijavio policiji, a onda su ga oni dodatno šokirali.

Bjelovarčanin Darko Šprihal nemalo se iznenadio kad je saznao da na njegovoj livadi trenutno žive - cirkuske životinje. Travu su na njegovoj imovini u blizini Južne obilaznice bezbrižno pasle deve, razne vrste goveda, konji... Blizu njih postavljen je i cirkuski šator. 

"Bez najave, bez ičega su oni to tu ogradili i pustili ih na livadu. Ja sam to saznao od čovjeka koji bi mi trebao malčirati, on je rekao 'ne mogu ja to ništa raditi jer su deve'. 'Kakve deve?' Ja dođem tu i vidim", priča Šprihal i nastavlja: "I dođem, pitam ljude kako su to mogli bez pitanja. Rekli su mi da je bio jedan čovjek, visok 160, star 22 godine i rekao je da možemo mi to. I da su oni njemu dali 250 eura." Išao je žaliti se cirkusantima koji, kažu, ne znaju tko je čovjek kojem su platili. 

"Pitao sam ih jesu kakav račun napravili. Rekli su da su mu samo dali novac i on je otišao", prepričava dalje situaciju iz rubrike "vjerovali ili ne". Bjelovarčanin kaže da je zvao i policiju, a oni su mu rekli da to nije ni prekršaj, a kamoli kazneno djelo. To dokazuje papirom iz PU bjelovarsko-bilogorske na kojem se vidi da je sve prijavio, da su oni izašli na teren, utvrdili da je vlasnik cirkusa postavio tor sa životinjama (deve i dr.), ali da nema elemenata kaznenog djela.

"Po njima je u redu što su uzurpirali moju livadu. Ja sam bio prisiljen sve dati u medije da se vidi kako je u našem Bjelovaru sve transparentno", dodao je.

Ključne riječi

Komentara 19

DU
Deleted user
16:18 09.05.2023.

Cirkus! Neviđeno!

BT
Branko_Trol
16:02 09.05.2023.

Pa ovog nema nigdje. Apsolutno nije kazneno djelo doci, dici sator na tudem zemljistu i pustit zivotinje. Pa strasno u kakvoj zemlji zivimo nasta ovo sve lici.

RO
RogaBabaroga
16:36 09.05.2023.

e dragi moj nije tako samo u Bjelovaru, tako je u svakom segmentu ove nam 🍌 države

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije