Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žestoki okršaj

VIDEO Brutalan napad: Mladić policajku udario nogom u glavu

Napad mladića na policajce
Foto: screenshot
1/2
27.01.2019.
u 17:04

Policajku je zamalo udario autobus, a njezin kolega zadobio je porezotine.

Londonska policija objavila je snimku brutalnog napada mladića na policajce u kojem je, između ostalog, jedna policajka nogom udarena u glavu.

Napad se dogodio još u studenome, no snimka je objavljena tek sada. Martin Payne i Kursan Euell, obojica obojica 20-godišnjaci, , priznali su krivnju za napad. Payne je osuđen na dvije godine i devet mjeseci zatvora, a Euell na tri i pol godine zatvora.

Policija je priopćila kako su policajci zaustavili automobil u Mertonu iz kojeg su potom pobjegla trojica. Policajci su priveli Martina Paynea, a potom su se vratili Kursan Euell i još jedna osoba i napali ih.

– Samo mi recite svoje ime – može se čuti kako policajka na početku videa pita jednog od mladića.

– Upravo sam vam rekao svoje ime – odgovara mladić, a onda se naglo miče i kreće okršaj.

Snimka je posebno dramatična jer je snimljena kamerom na tijelu policajke. U jednom trenutku jedan od mladića u skoku nogom udata policajku u glavu, a policajka završava na tlu zapomažući. Policajka mladiće pokušava napasti sprejem, no bez mnogo uspjeha.

Policajku je zamalo udario autobus, a njezin kolega zadobio je porezotine. Pružena im je medicinska pomoć.

Ključne riječi

Komentara 51

Avatar Leftard_logic
Leftard_logic
17:41 27.01.2019.

E i? Žene nisu za policiju i vojsku. Kad dobiju po gefufni onda skvika i vriska

Avatar navijač
navijač
17:46 27.01.2019.

Trebali su stavit obadvije žene u ophodnju da dobiju batina ko vol u kupusu.

DU
Deleted user
19:10 27.01.2019.

Policajci u ophodnjama (ne svi policajci) moraju biti muškarci minimalne visine 185cm koji poznaju neke od borilačkih vještina, psihički stabilne osobe. Kad ga pogledaš da ti se zalede koljena. Pa se onda ne bi dogodilo da se policija valja popo podu sa svakim šarlatanom. Žene žao mi je, jako ste mi drage, ali policija u ophodnjama nije ženska teniska reprezentacija. Ravnopravnost spolova je u većini djelatnosti unijela nered, a od policajaca napravila karikaturu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije