Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasilje

Novi napad na staricu u Međimurju: Bacio ju na pod i udario

nasilje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, ilustracija
23.01.2019.
u 15:09

U kuću su provalili 20-godišnjak i 16-godišnjak koji su u spavaćoj sobi zatekli 85-godišnju vlasnicu koja je ležala u krevetu

Trojica zasad nepoznatih muškaraca upala su u u srijedu u popodnevnim satima u obiteljsku kuću u međimurskom selu Trnovcu. Jedan od njih obratio se starijoj ženi koju je drugi muškarac iznenada udario, bacio na pod i još jedanput udario u tijelo.

- Nakon toga su počinitelji pobjegli - kažu u PU međimurskoj koja će trojac goniti zbog nanošenja tjelesne ozljede. Napadnuta žena je pregledana u Županijskoj bolnici Čakovec, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena. Početkom listopada prošle godine napadnuta je i starica u Maloj Subotici.

U kuću su provalili 20-godišnjak i 16-godišnjak koji su u spavaćoj sobi zatekli 85-godišnju vlasnicu koja je ležala u krevetu. Zadali su joj više udaraca rukama i drvenom nogom kuhinjske stolice po glavi i tijelu, nanijevši joj teške ozljede - prijelom slabinskog kralješka, teški potres mozga i nagnječenje mozga. Obojica su uhićena.

>>Pogledajte video: Nasilje u Karlovcu

Ključne riječi

Komentara 2

OK
okvals54
15:33 23.01.2019.

Ugrozeni Kajtazijevi mrki.

RE
reborn
15:18 23.01.2019.

Dobro je što su počinitelji ovog besramnog zlodjela nepoznati, jer bi inače opet krenuli komentari o "našima"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije