Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSUĐENI NA ZATVOR

VIDEO Bešćutan napad: Tinejdžeri opkolili pa izboli vršnjaka

Tinejdžeri izboli mladića
Foto: Wochit
19.07.2019.
u 09:34

Žrtva i napadači se poznaju i vjeruje se da je incident povezan s bandama. Abdi Hashi (19) osuđen je na 13 godina, a drugi napadač (17), čiji identitet nije otkriven, na osam godina i šest mjeseci

Dvojica tinejdžera koja su ulovila i izbola drugog tinejdžera koji je od njih pobjegao u vlak osuđena su na zatvorske kazne na sudu u Velikoj Britaniji.

 

Napad se dogodio 22. listopada prošle godine u Southendu u Essexu, a mladić starijih tinejdžerskih godina, koji je uboden šest puta u vrat, prsa i nogu, preživio je nakon što mu je pomoć pružila medicinska sestra izvan dužnosti. Nakon operacije ostao je dva tjedna u bolnici.

Žrtva i napadači poznaju se i vjeruje se da je incident povezan s bandama.

Abdi Hashi (19) osuđen je na 13 godina, a drugi napadač (17), čiji identitet nije otkriven, na osam godina i šest mjeseci. 

Snimka nadzorne kamere prikazuje napadače kako trče za žrtvom prije nego što su je opkolili u vlaku i izboli. Uz osuđeni dvojac u napadu je sudjelovao treći tinejdžer, ali on nije identificiran. Hashi i 17-godišnjak uhićeni su tjedan nakon napada.

Ključne riječi

Komentara 11

LI
Lily7
10:28 19.07.2019.

VL prenosi jednu od svakodnevni napada s ulica Londona. Ovo je kako kaze gradonacelnik, Sadique Khan, "dio paketa koji dolazi s zivotom u velikom gradu". Ovakvi napadi su skoro svakodnevni I rastu u broju s porastom multikulture. Obicno oni napadaju se medusobno. Ponekad napanu I ubiju I starosjedioce - primjeri: mladog advokata kad su mu krali mobitel, tinejdzera (bijelca) kad su mu krali bicikl / jaketu, oca u vlaku ispred djeteta kad se otac uputio u prepirku, turista u podzemnoj zeljeznici kad je odgovorio na lose manire, usamljenu djevojku u sred noci za grupno silivanje uz prijetnju nozem. Ovo su samo primjeri od mnogobrojni slucajeva. Susjeda me nazvala da mi kaze, dosao joj je sin iz Birminghama I otisao podzemnom zeljeznicom u jugo-istocni London, I ona ga je upozorila da ne odgovara na provokacije ali se toliko brinula da je nazvala mene da se izjada (I ja bi da sam na njezinom mjestu). Ovakvi ubojstava ima po cijelom Londonu I desili su se I u mom susjedstvu Kensington I Chelses (najbogatija opcina u GB). Vecernji list nam prenosi sto nam slijedi s dolaskom multi kulture. Abdi Hashi nije Albanac, dolazi malo istocnije (Albanija je Pariz za ovakve).

DU
Deleted user
11:20 19.07.2019.

Abdi Hashi pravi europljanin

Avatar southman
southman
11:11 19.07.2019.

gradonačelnik pakistanac razumije taj način rješavanja prepirki jako dobro !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije